Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Фитилчо - майстор
Ами.... за София говоря: който се топли на парно едва ли ще се откачи от него, но може и да го направи, ако инфраструктурата и конюктурата позволява.
Колко къщи на ТГ и Пелети останаха в София?
По вероятно е, който не е имал парно и се е топлил на ток(познавам доста такива хора) да минат на ТП.
feikot - специалист
То сме си световни шампиони по песимизъм. За това и на хубавото не можем да се зарадваме.
У твоето село ако се топлят на ток, то то не е село.
nelina_london - специалист
вт авг 16, 2022 3:03 pmФитилчо написа:
Ами.... за София говоря: който се топли на парно едва ли ще се откачи от него, но може и да го направи, ако инфраструктурата и конюктурата позволява.
Откачането е лесно ,ако продължиш да си плащаш 25те процента (по спомен ) за минаващи през апартамента тръби .Ако целият блок се откаже е най-лесно .Родителите ми се отказаха от парното в Пловдив ,още преди 10 г. ,защото не е евтино като софийското .Два от четирите входа платиха хиляда лева за проект за да може техник да резне тръбата от абонатната :) Повечето си сложиха и бойлери ,независимо ,че не спряха топлата вода .Цената на м3 топла вода през зимата е променлива ,но често е около 50 лв.
Говоря за преди пандемията .
Моля, спамът да спре!
Инак се включвам със страшна сила.
Фитилчо - майстор
вт авг 16, 2022 3:27 pmnelina_london написа:
вт авг 16, 2022 3:03 pmФитилчо написа:
Откачането е лесно ,ако продължиш да си плащаш 25те процента (по спомен ) за минаващи през апартамента тръби .Ако целият блок се откаже е най-лесно .Родителите ми се отказаха от парното в Пловдив ,още преди 10 г. ,защото не е евтино като софийското .Два от четирите входа платиха хиляда лева за проект за да може техник да резне тръбата от абонатната :) Повечето си сложиха и бойлери ,независимо ,че не спряха топлата вода .Цената на м3 топла вода през зимата е променлива ,но често е около 50 лв.
Говоря за преди пандемията .
И като има пет кретена, дето не искат да се откажат, се закачаш за трамвая петицата за Княжево....
Така съм чувал .... :lol:
Както казах "ако конюктурата го позволява"

Иначе днес бях при една приятелка, която не живее в БГ
1800 лв сметка за една година- тя си е тук 10 дни В ГОДИНАТА и живее в три етажна къща с ТЕЦ на средният етаж!
Последна промяна от Фитилчо на вт авг 16, 2022 3:45 pm, променено общо 1 път.
krasi92 - майстор
Ако ликвидираме тия у бек няма да има кои да продава евтиния ток в чужбина и тогава всичко ще е ок. В тази посока трябва да се мисли. Забрана на износа на ток и на дърва. И ликвидиране на мазола БЕК. Това е куха структура дето само лапа парички.
Фитилчо - майстор
За БЕХ ли става въпрос?
krasi92 - майстор
Аха.Точно за тия мазоли.
Фитилчо - майстор
Имам лоши новини за теП ! :cool:
шоп - майстор
То лоши новини много.
Днес газта на TTF е 236 Евро. Исторически връх за всички времена:-(

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: