Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Time2Burn - специалист
Ексцентрик 20 сантима няма. Вземи разтегателен маншон, ама гледай да е от порядъка на 10 лева и нагоре, ако може да е италиански. Тоя скъсания иди и им го върни.
masterval - майстор
Видра, извинявай, чак сега видях въпроса ти и се засилих да отговарям, но видях последните приключения на Алварес...
Няма смисъл от отговор, струва ми се?

А за двата см. денивелация или казано иначе, 5 см на метър, и в по-старите блокове има такава. Да си призная, гадно е, дори и да не гледаш нивелира през това време. Гадното е, че ако речеш да прочетеш вестника си, един вид да пестиш време, след това те болят краката, все едно си правил гигантски слалом.
Но оправия няма, освен да се задигне предният край на блока (имам предвид т.н. "тоалетна чиния", в случая моноблок, а не сградата) :-D
vidrata - специален-специалист
Прав си Мастер но това че човека е купил евтина гофра и я е скъсал не дава отговор на въпроса кое му е трудното на вкарването.
Тонито не се излагай с тея ПВЦ тръби, както пише по-горе вземи по скъпа гофра и си ок съобрази размера проблем възниква също ако е по-дълга за по-къса се сещаш сам нали
тонито - специалист
vidrata написа:
Тонито не се излагай с тея ПВЦ тръби......
аз питах какво да ги правя с 2 санта деневилация батка...
plumber - специалист
Time2Burn написа:
Не се излагайте бе, сега че има два сантима наклон - така се е случило. Няма да ходиш по нужда с нивелир я. Не съм чул досега някой някъде да нивелира клекалото при монтаж. Слагай го и както дойде. То тея 2 сантима няма да си личат, а и да си личи малко - ще го преживееш...
Както казах в предния си пост - НИЩО не може да се направи. Ще е грозно, идиотско и първобитно - както едно време са ги монтирали - с една кофа цимент марка 500. Изсипват на земята, бутат отгоре кенефа, измият около него и го чакат 2 дена да стегне. И там си остава завинаги...

Седял ли си на седало което не е на нивел?Аз съм седял а обичам да си поседявам в тоалета.Доста е неприятно.Никой не ти казва да изтупаш една кофа цимент.Подложката може да се направи дискретно,така че да не си личи.Сега по-добре ли ще му е с гуменото уплътнение?По-хубаво ли ще изглежа килнат на една страна?
Time2Burn - специалист
Ок, просветли ме, каква е тази подложка под чинията, благодарение на която се нивелира клекалото. Никога не съм чул за такова нещо. Досега съм нивеллирал единствено конзолните чиний, защото шпилките позволяват реглаж.
plumber - специалист
Теракол бе.Или некво друго лепило.Как може да му оставиш на клиент крив моноблок?
тонито - специалист
plumber написа:
Теракол бе.Или некво друго лепило.Как може да му оставиш на клиент крив моноблок?
и как ще стане?ще може ли да хване този теракол върху частично полиран гранитогрес ?
Time2Burn - специалист
Няма как да стане. Това с лепилото са басни.

Тема "Монтаж моноблок - с ПВЦ-тръба или гъвкава връзка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: