• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
tassel - специалист
Зелените са много гадни. Няма такъв кич. А иначе, каквито и да вземеш, след два дни ще видиш други, които да ти харесват повече. :lol: Гледай да ограничиш избора до минимум и не обикаляй много много магазините, че няма да избереш никога.
solo5 - майстор
тези от серията Ipanema ме грабнаха от пръв поглед
и не смятам да търся други
сега остава въпроса с финансирането на проекта :?
пуснал съм си за продажба ефекта за китарата :cry:
Fortune - специалист
tassel написа:
Зелените са много гадни. Няма такъв кич. А иначе, каквито и да вземеш, след два дни ще видиш други, които да ти харесват повече. :lol: Гледай да ограничиш избора до минимум и не обикаляй много много магазините, че няма да избереш никога.
Хайде бе кич!
Световни дизайнери по интериора налагат като последни тенденции именно този цвят, пък ти се извъди по-добър и от тях. Съгласна съм, че е въпрос на вкус, ама като се изказваш толкова категорично първо малко се позаинтересувай.
Съжалявам, но се дразня от такива категорични мнения, допадат ми по-скоро от сорта - "на мен лично ми харесва това..." или "аз не бих сложил онова..."
Чаро - Акълия
Аз пък, се дразня на мнения от сорта: "последни модни тенденции"; "последен хит" .......
Що трябва някой да ми налага мнението си? Бил той и най-успешния дизайнер?
Всеки си има свой, собствен стил. И избора на коквото и да е, трябва да е съобразен именно с него!
За да няма после- днес в магазина видях по-яки .... от мойте...
:) по тая логика, в магазина винаги ще има по- хубави неща.
Ей това е проблема, все гледаме хората как живеят, а не вземем да се огледаме... отива ли ни мерцедеса на люлинската панелка, и новите кампери на калта по тротоарите.....
:)
tassel - специалист
Fortune написа:
tassel написа:
Хайде бе кич!
Световни дизайнери по интериора налагат като последни тенденции именно този цвят, пък ти се извъди по-добър и от тях. Съгласна съм, че е въпрос на вкус, ама като се изказваш толкова категорично първо малко се позаинтересувай.
Съжалявам, но се дразня от такива категорични мнения, допадат ми по-скоро от сорта - "на мен лично ми харесва това..." или "аз не бих сложил онова..."
Естествено, че е лично мнение, както всеки един пост. Далече съм от мисълта, че моето мнение е стандарт. Дизайнерите правят и мебели, които са само за изложби и снимки, без никакво практично приложение. А тези "наложени тенденции" траят от ден до пладне и след това са тотално отхвърлени и оплюти, като старомодни от същите тези дизайнери. Освен това нямам нужда, някой да ми казва, какви цветове да харесвам. Това е за хора без вкус. Плочки на баня не се сменят всеки месец, така че по-добре някаква комбинация между класика и модерно. Глупаво е да купуваш, каквото и да е, само защото е модерно.
solo5 - майстор
tassel написа:
Плочки на баня не се сменят всеки месец
моите ги смених за по-малко от 1 седмица :|
asinka - специалист
solo5, ето ти и едно положително следствие на проблема :)
solo5 - майстор
защото си избрах по-хубави ли? :roll:
... ама и доста по-скъпи :|
asinka - специалист
Наблюдавам темата, и ти се възхищавам на спокойната реакция и самообладание.
Рядкост!
И ако няма да бързаш с преместването си в този апартамент, можеш да изчакаш до пролетта.
Знам колко е трудно да събереш средства за една баня, камо ли за 2 една след друга...
Един специален поздрав....
http://www.zazz.bg/play:5dd48639
tassel - специалист
asinka написа:
solo5, ето ти и едно положително следствие на проблема :)
Абсолютно!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "избор на плочки за баня?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: