Зелените са много гадни. Няма такъв кич. А иначе, каквито и да вземеш, след два дни ще видиш други, които да ти харесват повече.
Гледай да ограничиш избора до минимум и не обикаляй много много магазините, че няма да избереш никога.

tassel написа:Зелените са много гадни. Няма такъв кич. А иначе, каквито и да вземеш, след два дни ще видиш други, които да ти харесват повече.Хайде бе кич!Гледай да ограничиш избора до минимум и не обикаляй много много магазините, че няма да избереш никога.
Fortune написа:Естествено, че е лично мнение, както всеки един пост. Далече съм от мисълта, че моето мнение е стандарт. Дизайнерите правят и мебели, които са само за изложби и снимки, без никакво практично приложение. А тези "наложени тенденции" траят от ден до пладне и след това са тотално отхвърлени и оплюти, като старомодни от същите тези дизайнери. Освен това нямам нужда, някой да ми казва, какви цветове да харесвам. Това е за хора без вкус. Плочки на баня не се сменят всеки месец, така че по-добре някаква комбинация между класика и модерно. Глупаво е да купуваш, каквото и да е, само защото е модерно.tassel написа:Зелените са много гадни. Няма такъв кич. А иначе, каквито и да вземеш, след два дни ще видиш други, които да ти харесват повече.Хайде бе кич!Гледай да ограничиш избора до минимум и не обикаляй много много магазините, че няма да избереш никога.
Световни дизайнери по интериора налагат като последни тенденции именно този цвят, пък ти се извъди по-добър и от тях. Съгласна съм, че е въпрос на вкус, ама като се изказваш толкова категорично първо малко се позаинтересувай.
Съжалявам, но се дразня от такива категорични мнения, допадат ми по-скоро от сорта - "на мен лично ми харесва това..." или "аз не бих сложил онова..."
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: