Тани написа:/quote]Мамка му и "мечака" вярно бре
CARRION , става въпрос за изписването , на програмите! Виж как са на картинката и как си ги изписал ти докато си бързал! На всички се случва , приеми го от веселата страна , да не се засегнеш сега

Тани написа:/quote]Мамка му и "мечака" вярно бре
CARRION , става въпрос за изписването , на програмите! Виж как са на картинката и как си ги изписал ти докато си бързал! На всички се случва , приеми го от веселата страна , да не се засегнеш сега
piteriv написа:n_a написа:ас; ь; терикот; евфтин; интервали. В смисъл, че си пишеш упорито и последователно така, както би го правил човек абсолютно убеден в правотата си. Та, как го правиш?Виш-ас сьм един обикновен шофйор,не учител по бьлгарски.Имам нужда от сьвет не от остроумие.Ако можеш помогни,ако не спести си сьрказма :
Тани написа:Човека убедително доказва, че не става за учител по български, но всъщност е прав във втората част на поста си. На всеки се случва да допусне грешка в писането. Като си помисля колко тъпотии изписахме за Wrod-apiteriv написа:n_a написа:ас; ь; терикот; евфтин; интервали. В смисъл, че си пишеш упорито и последователно така, както би го правил човек абсолютно убеден в правотата си. Та, как го правиш?Виш-ас сьм един обикновен шофйор,не учител по бьлгарски.Имам нужда от сьвет не от остроумие.Ако можеш помогни,ако не спести си сьрказма :
1.Там има ли шприц
2.Колко най тънка може да бъде
3.Като хванеш най високия ъгъл можеш ли да тръгнеш от нулата или и там трябва да е по високо
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: