• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Martin.P - специалист
И да завърша с няколко по-актуални снимки засега. Стените са измазани външно и остава да се поставят прозорците, вратата и да се налепи цокъла.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

В момента довършваме тавана и облицоването на дупката на покрива от ляво с дъски с нутове(ламперия). Веднага щом сме готови, ще кача снимки :) Ако има интерес от читателите на форума де.
единак - специалист
Много ми харесва как ти се получава, само да можеше да се запазят камъните, но... като не може не може. Билото на покрива ти е криво сякаш?
vipltd - специалист
Приветствувам чистосърдечно.
Добре се получава.Не забравяй челната дъска.
Поздрави.
reevil - специалист
челната дъска не се ли слага преди улуците, демек улука да легне на нея
Martin.P - специалист
Благодаря за коментарите :)
Билото не е криво, но апарата си прави шегички понякога. Някои снимки излизат като през рибешко око и наистина изглежда сякаш е криво.

Челната дъска май я забравихме :? ... Благодаря за напомнянето.
Martin.P - специалист
Ето една по нова снимчица.

Изображение

Може ли да ми дадете акъл, как да скрия сега бетонния пояс под покрива ?

Иска ми се да стане с дърво... сега си мисля, че като го ляхме, май трябваше през метър, метър и нещо да сложим парчета дърво в него по външния край и сега да накова дъски отгоре и да го опаковам и скрия ... ама като нямаше кой да се сети тогава... :?
Облицовай го с дърво или камък
шоп - майстор
Не е проблем, че си забравил да сложиш в бетонният трегер дървени клепета. Сега можеш да скриеш трегера с дървена облицовка захваната с дюбели.
duco - специалист
Трябваше да го скриеш с ламперията
Martin.P - специалист
Благодаря Шопе! Това открих за бетонни дюбели. Не знаех, че има и такова нещо, ама нали съм си лаик :) Напролет, като стигна дотам може пак да питам за съвет как се поставят.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "От стар Плевник - Стая за гости" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: