Не се притеснявай има и не лоши опити с тухли и бетон . [/url]
[/url]
Иначе не само материалите са проблем в България.Аз повече бих се притеснявал от майсторите.Надявам се,че все повече хора ще се върнат към възрожденската архитектура.За това и отворих тази тема.

[/url]
[/url]Иначе не само материалите са проблем в България.Аз повече бих се притеснявал от майсторите.Надявам се,че все повече хора ще се върнат към възрожденската архитектура.За това и отворих тази тема.

? Ще стане супер!
 ? Ще стане супер! 
  Говоря за стила на къщата, иначе дали на дървена конструкция или зидана къща, не мога да преценя, защото не съм експерт по въпроса. В Германия се строят много такива къщи с дървена конструкция. Свекъра и свекърва ми живеят в такава къща (построена през 1985 година) и къщата изглежда все още много добре - до сега не съм и чула да имат някакъв проблем.
  Говоря за стила на къщата, иначе дали на дървена конструкция или зидана къща, не мога да преценя, защото не съм експерт по въпроса. В Германия се строят много такива къщи с дървена конструкция. Свекъра и свекърва ми живеят в такава къща (построена през 1985 година) и къщата изглежда все още много добре - до сега не съм и чула да имат някакъв проблем.