• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 52
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Тани - модератор
И кои е този първи сериен автомобил??? И откога е на пазара?
dj_marti79 - специалист
Тани, ако настояваш да ти споделя мнението си ще ти напиша лично съобщение, но няма да го споделям тук във форума защото възнамерявам да продължа следването си във ВТУ.
maxuel82 - специалист
Наистина ли цената на този Нисан е 25000 долара :? много е евтин в сравнение с мицубишито !Ако е толкова си го купувам ! :-D
jdraganchev - специалист
Поздравявам Ви за проектите, и аз мисля, че това е бъдещето!
Имам обаче едно питане, какво правите после с КАТ, гражданската отговорност и прегледите на автомобилите?
stivemaster - майстор
Ами нищо какво да правиш с Кат и застрахователите.Отиваш регистрираш го и това е , проблем и със застрахователите не би трябвало да имаш.
dj_marti79 - специалист
Тия управниците, искат само пари да лапат а не правят сметка, че хората едва изкарват месеца. В Англия дават 8000 паунда ако си купиш електричка! :axe:
Аз съм решил:
-оправям всичките документи и минавам на преглед.
-преправям я на електричка и си карам.
-като дойде датата за следващия преглед, ако трябва ще прекарам предното стъкло на преглед с друга, редовна си кола. :finga:

biogas :furz:

P.S. Всяка идиотщина си има равна по сила и обратна по посока, противоидиотщина!
jdraganchev - специалист
dj_marti79 написа:
Тия управниците, искат само пари да лапат а не правят сметка, че хората едва изкарват месеца. В Англия дават 8000 паунда ако си купиш електричка! :axe:
Аз съм решил:
-оправям всичките документи и минавам на преглед.
-преправям я на електричка и си карам.
-като дойде датата за следващия преглед, ако трябва ще прекарам предното стъкло на преглед с друга, редовна си кола. :finga:

biogas :furz:

P.S. Всяка идиотщина си има равна по сила и обратна по посока, противоидиотщина!
Абе така е, но нали се сещаш колко е тъпо. От една страна казват екология, замърсяване на въздуха, парникови емисии, програма 2020, Киото.....
И като кажеш хайде, почват на всяка крачка спънки. Реално ако сметнеш цената на батериите и живота им, както и вредните емисии, които се генерират при изработването им не съм убеден, че Еко сметката излиза.
Още веднъж се убеждавам, че всичко е маркетинг и популизъм!
geordgeo - специалист
Бравос на екипа от училището - клипът направо ме "грабна" така да се каже :-D И стискам палци на всички ентусиасти да успяват ВИНАГИ в начинанията си,защото само така ще може да се откачим от петролната арабска зависимост.Искам да участвам и аз в някой такъв проект,има голяма тръпка в електриката!
dj_marti79 - специалист
Търся малка, лека, евтина и не много изгнила кола, с 2 врати, редовни номера и документи. Може без или с блокирал двигател, но да е минала на преглед.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 52

Тема "Електромобил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: