Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
MamaMy - майстор
Не е толкова трудно отварянето. Едно болтче е все пак. Като го развиеш, пада планката и се вижда фланеца. Трябва да го натиснеш на вътре. След това ще видиш как да го извъртиш за да излезе под ъгъл. При монтажа си купи нова анодна защита и уплътнение.
valentin112 - специалист
Осъществих го почистването на варовика. Благодаря на отговорилите! Отварянето на фланеца стана много лесно, но затварянето... :snakeman: с помощта на много благословии. Сега терморегулаторът работи съвсем коректно /освободен от почти пълна кофа варовик/.
jimi1966 - напреднал
Въпрос към valentin 112 и Mama My.Имам Фламина неръждавийка от 10г.Никакъв проблем досега.Но проби на фланеца малка дупчиза,но достатъчна да гръмне и изгори бушона.Казах си ,че му е дошло времето.Отидох от Никелектрик и купих фланеца,гарнитурата за фланеца че старата ми се визя малко поодървена,гарнитура за нагревателя и нов терморегулатор понеже прецених,че след като по стария се естичало вода може и да е развален а според мен това е сигорноста-защитата.Започнах да го събирам но се оказа,че фланеза с нагревателя не влизат откъм широката страна дори без гумата та камо ли да сложа и нея-хептен.Дайте съвет.
valentin112 - специалист
jimi1966, влизат, нямаш друг начин. Не прочете ли от предния ми пост кои виках на помощ... лелята, майката, бабата :snakeman:

Тема "контактор за бойлер ФЛАМИНА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: