Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
to6o4033 - напреднал
Колега аз го правих това.Ако искаш да не се пука тавана няма как да стане сама с шпакловка.Ще обясня как го направих аз. Съборих мазилката на тавана и летвите, останаха само гредите, след това конструкция, гипсокартон и шпакловка с мрежа задължително.Също така преди да се монтират плоскостите гипсокартон поставих каменна вата.
masterval - майстор
to6o4033 написа:
Колега аз го правих това.Ако искаш да не се пука тавана няма как да стане сама с шпакловка.Ще обясня как го направих аз. Съборих мазилката на тавана и летвите, останаха само гредите, след това конструкция, гипсокартон и шпакловка с мрежа задължително.Също така преди да се монтират плоскостите гипсокартон поставих каменна вата.
Таван само на мазилка с косми, па не се пука 50 тодини, от кво ли ще се пука с шпакловка?
За твоя метод - по-евтино и здраво нямаше ли да ти излезе ако излееш плоча?

Относно производител и вид шпакловка - повечето хора дето могат да дадат съвет са се парили от такива съвети, затова надали ще отговорят. А тези, които ти похвалят определена шпакловка, са работили само с нея...
leo^^ - специалист
В нашия град има само Сатен Гипс Кнауф, Теразид и Церезид СТ126. Дано някой помогне с избора!

Тема "Шпакловка на таван гредоред" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: