• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 31
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
shuta6667 - помощник
LazarGanev благодаря ти за информацията за sun.
filmatoplo - майстор
До болка ми е позната фирмата -косата ми побеля с нея . :evil:
brad4edat - специалист
Аз за Двинчитата знам идеално, че са Български камини по Италианска разработка, но както казах, гледах и други такива камини ;)
Идеално съм разбрал, какво ми намеква колегата със сърказма си, дори аз често се изразявам така:)

Все пак след няколко седмично чудене и разглеждане на офертите и камините си избрах камина вече. Мерси на всички писали в темата :)
syncho - майстор
Успех и безаварийно ползване!
belovodski - специалист
След много премеждия с камина на пелети произведена от зоти стрелча,най накрая се разделих с неч лека и пръст!
Та сега съм пред проблема нова камина на пелети с водна риза за изолиран апартамент 90кв и бойлер 120л по принцип съм се спрял на това http://www.kuoreterm.com/kamini/kamini- ... -14kw.html
Дайте някакви отзиви мнения препоръки?
Поздрави
syncho - майстор
Нямам преки наблюдения не мога да коментирам.
ortho - напреднал
Е, добре де, все пак има ли някой от вас личен опит в работата с камините на Сън системс - въпросните BURNiT comfort 24.
Доколкото разбирам, към момента в този ценови диапазон няма много аналози, а ако за повечето от вас 3-4 хиляди лева са пренебрежима сума, това вече е друг въпрос.
syncho - майстор
ortho тези камини сравнително скоро са пуснати на пазара и са правени с цел да бъдат с ниска цена. Имаше един човек не помня кой беше точно си беше взел и много проблеми си навлякъл на главата. Имало някъв проблем, който чакал супер много време да му го отстранят и май така и не стана ясно дали изобщо са му го оправили.
belovodski - специалист
LazarGanev написа:
"Фирмата ни е директен представител на фирма "NES" ООД"
:-D
Голяма чест е да си директен представител на шуменското ООД, което постигна всичко в областта на соларите и сега хвърли око на котли камини. Нямам отзиви за камините им, за соларите им мога да кажа, че по-калпави няма - някой ако знае - да ме опровергае :wink:
Ето ТУК има отзиви за пелетните им котли.
Лазаре специално към теб въпрос имаш ли някакво мнение за това http://www.kuoreterm.com/kamini/kamini- ... -14kw.html
Поздрави
LazarGanev - "Велик майстор"
Не, нямам престава. Ориентирай се по вносителя - колко е в час с материята, как е с резервните части, сервиза, какво е мнението на други клиенти за тази фирма...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 31

Тема "Камина на пелети с водна риза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: