• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
Spaidy - специалист
trevora, мислиш че Шадолмен си прави реклама ли? Ами така е, прави го добре, има желание да помага и да се хвали, тука не сме се събрали в тоя форум само да си задаваме въпроси, а и да се хвалиме с това което правиме, така се печелят и клиенти! А ти ако не знаеш как се прави опитай, работи! :wink:
Много се дразна на хора като теб, извинявай ама ако искаш да кажеш нещо добро, направи го! Ако искаш да "сереш" в темата не е коректно, ако Шадола правеше само реклама щяха да го критикуват и санкционират модераторите и админите.
Тани - модератор
Spaidy написа:
... ако Шадола правеше само реклама щяха да го критикуват и санкционират модераторите и админите.
Подкрепям! Все пак това е форум за обмяна на идеи! А автора на темата ни споделя идеите си. Добри или лоши - споделя ги. Ако имаш някаква градивна критика към конкретната му идея - сподели я ! Така и той и ние ще научим нещо от тебе!
huliganka - специалист
Тани написа:
Spaidy написа:
... ако Шадола правеше само реклама щяха да го критикуват и санкционират модераторите и админите.
Подкрепям! Все пак това е форум за обмяна на идеи! А автора на темата ни споделя идеите си. Добри или лоши - споделя ги. Ако имаш някаква градивна критика към конкретната му идея - сподели я ! Така и той и ние ще научим нещо от тебе!
Напълно подкрепям!!! shadowman е човек, който винаги се отзовава със съвет или идея и гледа да помага...Не виждам нищо лошо в това, че е качил снимки на кухни, които е изработил... хубаво би било да има повече хора като него и повече споделени нагледно идеи!
shadowman - майстор
trevora написа:
rum_sz написа:
Бях решил да не се обаждам ,но давайте действителни снимки ,ако си решил да си правиш реклама ,това е друг въпрос ,Защото и най скапаната п ...ка след 3 ракий ти се вижда като Търновската царица. Нищо лично , не само ти правиш кухни ,а аз лично не видях нищо ново ,само малко реклама и тя много постна.Сори прятелю нищо лично ,преди веме бях писал че 3d ти е много добро ,но ми казахте че това е го снимал клиента.Мисля че пониш. :)

Форума е направи си сам

Пусни си снимкатта в http://www.dibla com. па да чуем одзивите( :)
При цялото ми уважение, към труда който полагаш,очевадно е ,че това не са снимки!
нищо ново и идейно не виждам в проекта освен дна стандартно нардена кухня в максимално кичозни цветове!Някакво развитие?

Ето и снимките, размазаната я снима клиентката, а другата аз. И за да няма чуденки дали съм аз на тази снимки пускам линк и към представянето си във форума http://napravisam.bg/forum/viewtopic.php?f=40&t=33197.

Прикачен файл

IMAG0087.jpg

Прикачен файл

IMAG0086.jpg
shadowman - майстор
trevora написа:
.....и Точка!Явно обърках форума!Мислех ,че е направи си сам, а не рекламирай сам!Градивна критика мога да изкажа,ако видя нещо което е показано стъпка по стъпка при създаването му,а не просто снимка.Изказах мнение , че кухнята не ми харесва и ,че не виждам нищо ново като развитие при Шадоумен.Същите снимки на подобни кухни гледах преди доста време.Човек трябва да се развива,тъпчейки на място не виждам какво да се хвали.Айде със здраве на всички!....
Не ме познаваш, че да знаеш аз дали се развивам или не, не отричам нищо ново и не отказвам нищо което смятам, че може да се направи, не целя единствено да взема парите, гледам да си свърша работата добре. Тази кухня е доказателство за това, но няма кой да знае това, монтажа е около една седмица поради кривите стени приличащи на ромб, всеки шкаф е правен за съответния ъгъл, два ъгъла - четири ъглови шкафа които всеки е с различен градус. Развитие в работата си имам, развитието в дизайна куца, но се старая да удовлетворя желанията на хората. Един ден ако заработя с някой дизайнер ще пускам дизайнерски кухни.
trevora - специалист
Продължаваш да четеш по диагонал на редовете,доказваш се като гузен негонен бяга.Не знам какво толкова не можахте да разберете,че ако няма какво ново да покажеш като конструкция,то тогава мястото на снимките е във друг раздел или в галерия.Ценя труда ти,и никога не го отричам на хора,които могат да го правят,Но заставам твърдо зад думите си,че аз не виждам нищо ново в това , в което си публикувал,не получавам ценен съвет,за нещо което ми се налага да направя,и не виждам място на темата в този раздел.
Спайди,аз неща да печеля клиенти,затова ми го няма и подписа в профила/Кендал,ей ти го отговора/.Аз искам като вляза тук да науча нещо ново,като сглобка,като начин на събиране,като каквото и да било,да бъда полезна на някой,който иска нещо сам да си направи,да дадеш идея,начин,но да качваш просто снимки,айде няма нужда..........И думи като "сера" ами ,какво да ти кажа,ако една отправена критика е "сране"............е кво ще е ако просто си чоплех езика.....
Тани - модератор
И защо гледаш само от своята камбанария! Ако Федерер няма какво да научи от инструктора ми по тенис , значи ли , че няма за какво да ходя на уроци? Не забравяй , че не всички сме на твоето ниво и форума е Направи сам, а не е форум за дизайнери!
trevora - специалист
Знаеш ли,ще ти използвам подписа...."всички гледат,но вижда само този,който знае".
Тани - модератор
Именно - кажи ни какво виждаш/ не виждаш ! Така ще си полезна на всички! Кажи ни какво би променила в тази кухня, какво не и достига , какво ти харесва! Човек се учи еднакво добре от перфектните изпълнения и от грешките. Лично аз научавам повече от грешките и се старая това да са грешките на другите които са правили това нещо преди мен, а не аз да ги допускам , за да се уча от тях!
trevora - специалист
окей,тъй като темата стана много зачекната,нека да помоля Шадоумен да започне от разпределението на помещението,как е направил разпределението и е обособил зоните,как е направил ъгловите шкафове,как е взел ъгъла на стената дето е като "ромб"?Как е направил тези шкафове,по шаблон,с ъгломер,с напасване на място,външни или вътрешни дъна е направил,гръбчетата на ъгловите шкафове от ПДЧ ли са,дръпнал ли ги е навътре,какъв отстъп им е дал,Ти като гледаш тази снимка, какво научи?Аз искам да знам,как е направил снадката на плота,къде е шкафа за газовата бутилка,чекмеджетата с какви водачи са?Дъната на долния ред външни или вътрешни са?Цокъла колко сантиметра е?Защо витрините са направени с ПДЧ,и евентуално ако клиента е искал,за какво му е било да слага тия лайсни?На какво височина е долния ред?А горния?На какво разстояние е горния ред от долния?И т.н.Ти зададе ли си някой от тези въпроси или на тееб всичко ти е ясно?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Опа... кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: