"Необходимо залепване" В смисъл лепило в/у винтовете? Предполагам трябва да използвам Tangit PVC-U на Henkel, но това няма ли да се окаже проблем, ако се наложи да сменям пантите (повреда, корозия...).
Що се отнася до големите размери, аз си мислех, че точно поради тази причина трябва да ползвам по-тънки плоскости, за да са по-леки и да не натоварвам връзките. Не знам дали е добра идея да се подсили само в областа на пантите с по-дебело парче или по-скоро ивица, която да се залепи в/у основната плоскост.

Що се отнася до големите размери, аз си мислех, че точно поради тази причина трябва да ползвам по-тънки плоскости, за да са по-леки и да не натоварвам връзките. Не знам дали е добра идея да се подсили само в областа на пантите с по-дебело парче или по-скоро ивица, която да се залепи в/у основната плоскост.
 примерно го обяснявам. Е те за този наклон е по-добре да го сложиш да е нагоре и на такава врата по-вече панти, че като регулираш вратичката фугата да ти е равна. Иначе става грозно. И пак за видиите. Случвало ми се е на второ или трето завиване на едно и също място пантата да ми изкъртва видия направо със парче ПВЦ. А пък превъртят ли... няма завиване после.
  примерно го обяснявам. Е те за този наклон е по-добре да го сложиш да е нагоре и на такава врата по-вече панти, че като регулираш вратичката фугата да ти е равна. Иначе става грозно. И пак за видиите. Случвало ми се е на второ или трето завиване на едно и също място пантата да ми изкъртва видия направо със парче ПВЦ. А пък превъртят ли... няма завиване после. Просто ПВЦ-то се ползва, защото големите вериги магазини искат голяма бройка за кратко време, а шкафовете стават много бързо така и я няма играчката като с полистирола.
 Просто ПВЦ-то се ползва, защото големите вериги магазини искат голяма бройка за кратко време, а шкафовете стават много бързо така и я няма играчката като с полистирола.