Todorov_V написа: или просто сега имам сешоар на 125VAC и ''цъфналият'' му щепсел?Това е верният отговор.

Todorov_V написа: или просто сега имам сешоар на 125VAC и ''цъфналият'' му щепсел?Това е верният отговор.
hidrazin написа:И заслужава ли си цирка? Един пищов 2000W за горещ въздух струва 20-тина лева барабар с накрайниците и куфарчето.Да ама тея от 20лв колко духвания ще изкарат.А този е правен за американците и е железен.От години си го ползвам без никакви проблеми.Така че цирка си заслужава според мен.Преди 20-тина години си купих едно шлайфче за 20лв.Отворих редуктора да видя има ли смазка и изненада:вместо лагер-желязна втулка.Е колко време щеше да работи така.Сложих си лагер и до сега си ми служи вярно.Купих си виброшлайф за 20лв.Същата работа-плъзгащи лагери ама не от бронз а от желязо.Е поработи малко и на боклука.Не че и "марковите"инструменти,пак китайски ама правени за 3-ия свят -БГ,не са същата работа.Калпави лагери в пластмасово гнездо.Малко да се разбие лагера прецаква всичко.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _23438.htm
kolev_k написа:А този е правен за американците и е железен.От години си го ползвам без никакви проблеми.Така че цирка си заслужава според мен.Преди 20-тина години си купих едно шлайфче за 20лв.Отворих редуктора да видя има ли смазка и изненада:вместо лагер-желязна втулка.Е колко време щеше да работи така.Сложих си лагер и до сега си ми служи вярно.Купих си виброшлайф за 20лв.Същата работа-плъзгащи лагери ама не от бронз а от желязо.Е поработи малко и на боклука.Не че и "марковите"инструменти,пак китайски ама правени за 3-ия свят -БГ,не са същата работа.Калпави лагери в пластмасово гнездо.Малко да се разбие лагера прецаква всичко.Железен, железен и колко да е железен? Ти какво, ползваш си го на 125 волта ли като имаш такъв? И какво правиш с него - прическите си?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: