Колега Лов да бе дошъл да ти направя една маса от дърва за огрев , че тя моята по-хубава се получи
.
Не е редно такова отнюшение към потребителите. Защото като го излъжат веднъж,повече няма да се върне. Често съм оправял разни недомислия по моите мебели. То почти всичките дърводелци работят колкото да вземат пари,не да свършат качествено работата си. Ако е учебна работа,бива. Ама да го пускаш на пазара не би трябвало да става така. Още не сме дорасли да вършим перфектно работата си и да сме коректни към купувачите. Преди години бях влязъл в един магазин за мебели от чам. Избрах мострата защото е перфектна . Доставиха ми го и ужас.Винтовете сякаш ги е завивал пиян монтажник,на различни дълбочини забити на на различни нива.Таблените вратички в различни цветове зелено-синьо и светложълто,явно гъбички. Имаше ужасен луфт във вратичките,механизмите не бачкаха. След два месеца се нацепиха яко таблените врати,явно е бил мокър материала като са работили....ходих в магазина и се карах. Файда никаква. Чаках новите врати 3 месеца.Забравил съм как се казва фирмата ,ама знам че е от Велинград.
Някой срещал ли е от черните винтове за гипсокартон забити във дървени мебели. Аз съм виждал...