Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
iivanov - майстор
Al-ko , мисля , е някакъв бранд на Solo , а те не са по-лоши от да речем щил.
magiccrafter - напреднал
iivanov написа:
Al-ko , мисля , е някакъв бранд на Solo , а те не са по-лоши от да речем щил.
Благодаря ти за информацията!
За момента и аз съм се насочил към AL-KO. Ще я взимам нея, а после ще споделям и впечатления :)
valentino76bs - майстор
пет юли 03, 2015 5:35 pmlov написа:
Това с алуминиевите нишки го пробвах миналата година. Маркова корда на Хускварна ли нещо подобно. От как я платих и попитах къде са им нишките се оказа че то не било нишки ами микро влакънца дето я правели по износо устойчива като се биела в камъните. Пълен ташак дори най обикновенната китайска държи повече
Понеже вчера бях на тема косене на един занемарен двор с дива трева до кръста и тествах една корда която се оказа май най доброто на което съм попадал до сега. Купих я най вече заради цената а и пластмасата ми се стори жилава. 80 и нещо си метра 2,4мм шестоъгълна за 15-16 лева. Някаква куча марка но ми е на вилата и не знам дали днеска ще ходя до там.
Марката на кордата каква е сещаш ли се?
lov - майстор
Аз много не се вторачва в марките щом не ми върши работа.Пък и доста време мина от тогава. Купувах го от магазин май на хускварна. И то щото влязох да питам за нещо друго. Продаваха на метър.
valentino76bs - майстор
Не бре таз дет ти свършила работа ме интересува :)
kr1100 - майстор
[quote=valentino
Това с алуминиевите 80 и нещо си метра 2,4мм шестоъгълна за 15-16 лева. Някаква куча марка но ми е на вилата и не знам дали днеска ще ходя до там.
[/quote]
Марката на кордата каква е сещаш ли се?
[/quote]
Турска. RTR 87m ;2,4 мм хексагон. Има я при "Валерий.." 16,99 лв., жълта / предната седмица купувах./
lov - майстор
Той колегата ме е изпреварил турска ли е китайска ли е не съм гледал. Не помня за метри или ярдове беше обявена дължината но там някъде за 17 кинта. Има с най различна форма кръгла, квадрат, петостен ли шестостен ли, :) че чак до звезда. Цената е една и съща като варират в метража от 80 до 100м кангалчето. Звездата реже доста добре но е най слабичка. Става само за добре поддържани площи без дебели треви. Лично ползвам и най съм доволен квадрат или шестостен.
valentino76bs - майстор
Ясно мерси ще я намеря.Но изтървах много тревата и е джунгла най вероятно ще вляза първо с ножа понеже има някви буреняци по високи от мен!
yanko78 - специалист
Пробвах 100 вида корди, от най евтината, до най скъпата. От оранжева, квадрат, най евтина съм най доволен. Марка няма да споменавам.
kr1100 - майстор
от квадратната не съм доволен. А и много реже пръстите при навиване.
Ползвах досега кръгла ф 2,4мм на уж Щил / е китайска/ .Резервната макара я държа в кофа с вода - махам, вадя от кофата, слагам и продължавам.

Тема "Тример за трева" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: