Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
ivanovbg - майстор
romanpm написа:
hidrazin написа:
romanpm написа:
Ако колата ви угасне в локва която покрива изхода на ауспуха , НЕ пробвайте да палите мотора ...
Убеден ли си в червеното? :-D
:partyman:
Убеден съм защото видях стърчаща мотовилка от блока на фиат , естествено беше отдавна и конструкторите са го мислили това вероятно сега , но имам едно на ум :prost:
На много коли от алфа-фиат-ланчиа групата въздушния филтър се пада долу ниско дори под нивото на ауспуха и ако е спукана кутията или изваден маркуча ...сещате се.
През ауспуха няма как да засмуче посмъртно вода при работещ двигател.

:partyman:
lov - майстор
Айде сега ми ги изброй поне фиатите по модели дето смукателя им е ниско долу пък чак и на нивото на ауспуха. Пак се почна с градски митове и легенди :-D
На всичките са като на средно статистически автомобил. С фиятаджия недей да спрориш щото ако не беше жегата щях и снимка да ти направя на поне на 2-3 фиата. :sad:
п.п. Много добре знам че работишнв сервиз ама недей плю така на бързо фитките че някой ще повярва. :-D
Последна промяна от lov на вт юли 21, 2015 4:17 pm, променено общо 2 пъти.
radius - майстор
Не че съм му адвокат, но той пише не за смукателя, а за кутията. И евентуално, ако нещо е побългарено и не смуче от смукателя, а от по-ниско.
ivanovbg - майстор
Примерно повечето JTD ...
Ей ти и снимка на счупена кутия и след първата по голяма локва е за нов мотор:
http://www.fiatforum.com/gallery/data/500/IMAG0221.jpg
radius - майстор
Малее, това вярно е най-отдолу. Като си знам моята каква е ошмулена ...
Andri01 - майстор
" Срещат се Гарабед и Киркор,лафче ,разделят се:
- Чао - казал Гарабед!
Коркор мисли:" Чао-мяуу! Мяу-котка! котката пие мляко! Млякото го дава кравата! Кравата има рога! ...Ахааа-значи Гарабед искаше да каже ,че ми е сложил рога"!"
Това е за "вицовете",но май подхожда за темата-от въздух в тръбата,стигнахме до ...въздуха в колата :? :-D
lov - майстор
Да за това си прав щото недогледах че ми говориш за одрънкани кошници със счупени кутии. Тука си е направо игра на късмета. Ма и не съм вярвал че може да има такив малоумници така да си карат колите.

Тема "Налягане при въздух в тръбата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: