• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 19
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте!Работя с въпросната горелка РМ30.Направих малко клипче на адрес:https://youtu.be/n15NKAMTzyY
1115 - специалист
Абе тук за 1...2 дена такава реклама ни разцъка пинг понга и компания, че явно изглеждаме балъци та да не се сетим.
Що не си пуснете реклама на убаво место, а у форума "напраи си сам". Та тук ич не ми се верва некой да си я купи. Треа си мине време и да се види, че стаааа па тогаз тя темата сама, че си ръгне.
Здравейте!Не разбирам от горелки и не правя никаква реклама.Мразя рекламите- когато гледам хубав филм превключвам на друг канал.Знам само да пусна горелката от едно копче и да пълня пелети в бидона.Искахте да видите и направих клипчето.Знам само разликата с въглищата.Като пръдна още гащите ми стават черни!
Прикачен файл:
DSC_0005_7.JPG
DSC_0005_7.JPG (111.01 KиБ) Видяна 2383 пъти
Последна промяна от detelin63 на ср яну 11, 2017 8:46 am, променено общо 1 път.
gnt69 - майстор
Клипа е счупен. Няма го.
energo - специалист
gnt69 написа:
Остави ги тез полските то имаше тема за костражева прехвалена която се задръстваше през час. То не бяха не знам какви керамики в горивната камера то не беше чудо. Ама не ще да гори хубави пелети да не говорим за пепеляви. Аз може нещо да съм предубеден ама нищо полско не ща у къщата си. Не ми харесват като нация. :partyman:
Моля да ме извините,няма връзка с разискваната горелка. [-X
Нямали поляците горелки ха ха ха.... :weedman:
http://www.domer.pl/zestaw-do-naweglani ... 25-kw.html
gnt69 - майстор
energo написа:
gnt69 написа:
Остави ги тез полските то имаше тема за костражева прехвалена която се задръстваше през час. То не бяха не знам какви керамики в горивната камера то не беше чудо. Ама не ще да гори хубави пелети да не говорим за пепеляви. Аз може нещо да съм предубеден ама нищо полско не ща у къщата си. Не ми харесват като нация. :partyman:
Моля да ме извините,няма връзка с разискваната горелка. [-X
Нямали поляците горелки ха ха ха.... :weedman:
http://www.domer.pl/zestaw-do-naweglani ... 25-kw.html
Ти не ме разбра. Може и да имат хубави работи ама аз за мене съм си решил нищо полско не искам в къщи. Може би полякините са по добре ама нямам лични наблюдения, там Филма може да каже бива ли ги или и те са като другите им работи. :partyman:
gnt69 - майстор
detelin63 написа:
Gnt69 търси в youtube detelin pm30
Е как е сподели разход. С какви пелети работи, само с хубави или може и с по калпави. Той и златния огин гори ама по 6 торби на ден.
Двуетажна къща без изолация,на първия етаж сменена дограма ,на втория стара дървена .термостат на втория етаж .пелети клас а - 380лв на тон .при 6до 10 градуса вън един чувал.минус 3-4градуса три чувала.почива през ноща 3 -4 часа защото термостата през ноща е на 20 градуса.сега в момента на вън стигна минус 13 днес олаби на минус 9 по 4 чувала като през ноща не е спирала.
Последна промяна от detelin63 на ср яну 11, 2017 2:33 pm, променено общо 1 път.
gnt69 - майстор
И аз съм тъй само че моите пелети са слънчогледови от 175 лева тон. Горелката гори ли слънчогледови.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 19

Тема "Отзиви за пелетна горелка РМ 30" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: