• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
preslav - майстор
Ники274 написа:
zz_stefanov написа:
Познавам една дето се опитала да оближе лъжичките, преди да ги изключи от контакта :lol:
Това е много добро .... :mrgreen:

gogo7777 написа:
Тарикат....тъп тарикат.
С тия условия и облози където предлагаше се вижда ,че добре си се самоопределил.Повече няма какво да си кажа с теб :)
Пак в казармата се появиха и фабрични бързоварчета на принципа на лъжичките. Един набор има неблагоразумието да бръкне с лъжичка, за да си разбърка кафето - учудващо но оцеля. Дали е бръкнал между двата полупериода?
gogo7777 - майстор
Ники274 написа:
Повече няма какво да си кажа с теб :)
....а и нема нужда. Дължиш ми 1000 кинта. Ако не ми ги дадеш ще те цензурирам :lol:
Ники274 - специалист
gogo7777 написа:
Ники274 написа:
....а и нема нужда. Дължиш ми 1000 кинта. Ако не ми ги дадеш ще те цензурирам :lol:
За да си заработиш хилядарката тогава спираш със селските тарикатлъци.Ще ти осигуря един водосъдържател от бойлер,пълним го до горе с вода ,в средата ще има офазен електрод и на корпуса му пускаме една нула.Бъркаш вътре до мишница и както казва preslav гледай да уцелиш полупериодите :mrgreen:

ПП бонус ти давам да не си стъпил на земята,ако ти се отдава-пърхай като колибри ще се зачете :-D
gogo7777 - майстор
Ники274 написа:
gogo7777 написа:
Ники274 написа:
За да си заработиш хилядарката тогава спираш със селските тарикатлъци.Ще ти осигуря един водосъдържател от бойлер,пълним го до горе с вода ,в средата ще има офазен електрод и на корпуса му пускаме една нула.Бъркаш вътре до мишница и както казва preslav гледай да уцелиш полупериодите :mrgreen:

ПП бонус ти давам да не си стъпил на земята,ако ти се отдава-пърхай като колибри ще се зачете :-D
Объркал съм пидалските номера с курвенските :lol: Обожавам курвите обаче. Искаш ли вместо ръката да си потопя моя електрод.....ще достигне определена дълбочина.... :lol:
Ники274 - специалист
gogo7777 написа:
Объркал съм пидалските номера с курвенските :lol:
Абе ти си бил пълен с номера.НЕ фокусник,ами магьосник.Ходи си събирай другаде фенове,повече няма какво да си пиша с теб.
gogo7777 - майстор
Виждам, че разбираш концепцията и се оттегляш от полемиката. Айде бегай и по-кротко с фазомера и "науката" жици ... :lol:

ПП....1000 кинта са си 1000 кинта, дори и виртуални. :wink:
nikolov333 - майстор
Колко да са тия 1000 кинта...За виртуални не си заслужават и приказките..
valentino76bs - майстор
shadow__01 написа:
Аз НЕ бих си сложил. Може би ако инсталацията беше двупроводна бих сложил. Въпреки, че ако са метални тръбите това си едно много добро земно.
Предвид, че имаш земно директно на корпус не виждам от къде ще те перне тока. Естествено трябва да провериш дали земното ти дава добра нула. Най-лесно е в волтметър. Трябва напрежението между фаза и нула да е еднакво с това между фаза и земя.
От къде идва тази неприязън към ДТЗ?Сигурно от цената!То едно време и коли и тоалетна хартия нямаше ....имаше лозови листа и каруци....
hidrazin - майстор
valentino76bs написа:
... тоалетна хартия нямаше ....имаше лозови листа....
И вестници "Работническо дело", "Отечествен фронт" ... евтини и в изобилие. :-D
:partyman:
valentino76bs - майстор
Ники274 написа:
gogo7777 написа:
Объркал съм пидалските номера с курвенските :lol:
Абе ти си бил пълен с номера.НЕ фокусник,ами магьосник.Ходи си събирай другаде фенове,повече няма какво да си пиша с теб.
gogo7777 написа:
Няма смисъл от тая гимнастика, дори бос да съм стъпил....той Кольо "фазомера" иска едва ли не да хвана лъжичките.
Хей, цензура /да ви е*а и цензурата :lol: /залагай хилядарката и не ми казвай къде да потопя пръста :lol:
Тарикат....тъп тарикат.
Тука ся не можах да разбера какво стана :) За пари няма да стане ами що не направите облога който падне да си смени името с амбреаж :)
Значи постановката е такава две голи жици потопени в бойлер ....дали бъркащия вътре ще изтръпне или не, нали така?...Условия някакви имаме ли да уточним?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "ДТЗ за бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: