Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Time2Burn - специалист
мисля че цената е добра, версачето са доста по - скъпи...
Версаче имат шоуруум в лозенец в близост до японския (срещу сградата на Булинс, дето гърмя асансьора) но са по - скъпички
и дано да попаднеш на добър майстор, защото повярвай ми, основата трябва да е наистина идеално права, гладка и нивелирана...
Успех
velsi - Почетен майстор
katrin написа:
Идеята е,когато се ползва душа от някой от семейството,а на другия му се пишка - да може да влезе и да си свърши работата без да обезпокоява къпещия се.
Това ми е ясно и разбира се е добре направено. Имах предвид единствено тоалетната да е завъртяна така, че да "гледа" към вратата като за целта мивката да отиде малко към ъгъла.
katrin - напреднал
velsi написа:
katrin написа:
Идеята е,когато се ползва душа от някой от семейството,а на другия му се пишка - да може да влезе и да си свърши работата без да обезпокоява къпещия се.
Това ми е ясно и разбира се е добре направено. Имах предвид единствено тоалетната да е завъртяна така, че да "гледа" към вратата като за целта мивката да отиде малко към ъгъла.
Да,точно така ще завъртим тоалетната чиния! :)
Emerald - модератор
О, отдавна не бях влизала тук- сетих се за темата защото реших да ви покажа това:

Изображение

Изображение

Мозайка, стъкло, огледала и венецианска шпакловка.

Изображение
bucho - специалист
Темата е доста стара, но да не отварям нова. Взех си такива плочки (даже май са малко по-малки от 2х2см), но никаде не мога да намеря маламашка с гребен 3 мм. Най-малкия гребен по магазините е 4 мм. Та ако можете да ме насочите откъде да си купя такава маламашка.
Rumen Iankov - специалист
Ето една баня с плочки 30 на 30

Прикачен файл

баня.jpg
баня.jpg (32.84 KиБ) Видяна 5070 пъти

Прикачен файл

баня 001.jpg
баня 001.jpg (32.62 KиБ) Видяна 5070 пъти
se7en - напреднал
Добре де, бихте ли споделили как стои въпроса със замърсяването на фугите? Тия километри фуги..., не ми е ясно чистят ли се изобщо. Върти ми се в главата една идея за самоделна вана, облицована цялостно с такива плочки, но тия фуги нещо ме притесняват...

Тема "Плочки за баня - 2 на 2 см..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: