И за чий ти е това засичане?
Електронните имат опция за моментен разход-поглеждаш я и това е.

пон дек 21, 2020 11:38 amHursa написа: И според мен - даА според мен не.![]()
пон дек 21, 2020 12:55 pmkuger написа: Обяснете ми, за какво е нужно да висиш пред електромера и броиш импулсиНали темата е кражба на ток. Изключваш всичко, включваш една духалка и броиш, като засичаш време. И разбираш дали те крадат. Тук за едни грамове пелетки, какви епични спорове се водят, ти електромера не щеш да знаеш., та се хванахте за това?
пон дек 21, 2020 1:30 pmfbr написа:А не е ли по-удачно, да изключиш главния башон в апартаментното табло и да гледаш дали електромера отчита.
Нали темата е кражба на ток. Изключваш всичко, включваш една духалка и броиш, като засичаш време. И разбираш дали те крадат.
пон дек 21, 2020 12:44 pmAndri01 написа: При по продължително време ,загубите на топлина в околното пространство ще са по-големи.Да (докато "заври", след това зависи колко ни е "съвършен" котлона). Същото и с бойлера (макар и по-слабо изразено), особено, ако го включваме - чакаме да се загрее и се къпем. Също и двигателите в битовите уреди и други, които ползваме (ако са добре подбрани) - ще им падне КПД. Същото и със захранванията. С падане на напрежението и увеличаване на тока (в общия случай) - няма да работят с номинални параметри.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: