Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
LazarGanev - "Велик майстор"
вт ное 04, 2025 9:42 amhidrazin написа:
А ти даже не успя да отговориш как с твоя "дюбел" ще закрепи канала към стената... :)
:partyman:
С 3 снимки отговарям как се закрепя и чакам ти да отговориш защо няма да стане. Закрепих парче кабелен канал за един камък с такъв дюбел, после изправих кабелния канал така, че камъкът да виси. Та къде викаш е проблемът?

Прикачен файл

IMG-0bb30352c13420c04e9c3affb81dc4b6-V.jpg

Прикачен файл

IMG-eade99d167390f53842a0559ce80a1fd-V.jpg

Прикачен файл

IMG-f128ef9445d4610915630cf9b9e3440f-V.jpg
hidrazin - майстор
вт ное 04, 2025 9:46 pmLazarGanev написа:
С 3 снимки отговарям как се закрепя и чакам ти да отговориш защо няма да стане:
И с 33 е все тая. Дано като си "ковеш" изолацията с тези "дюбели" да не забравиш бирените капачки.
Още по-добре - капачки от компотени буркани... :-D

Що трябва да е трудно като мое да е лесно?
Ми щото Господ на едни наливал акъл с черпака.
На други - с вилицата. :)
P.S. БОЖЕ, видях ги! ТРИТЕ снимки. :lol: :lol: :lol:
Ако те видя да правиш такива простотии в къщи ... ясно е че ще те изгоня от Ибекта. Или ще го преправиш като хората за собствена сметка.
Не знам колко пъти съм обяснявал на хората да не се Фащат с неръкотворни "майстори"...
така, че камъкът да виси
То и на дядо Минчо дето е на 85 му висят ... едни работи... Даже и не падат ама работа НЕ ВЪРШАТ. :razz:
Алкохолът не прощава
hidrazin - майстор
вт ное 04, 2025 10:19 pmLazarGanev написа:
Алкохолът не прощава
Когато няма какво да кажат и никакви аргументи е така. Неадекватните започват да драскат простотии и да бълват ... на-на-на...
Даже не знам защо ме занимаваш с деЦки неща? (че и що се връзвам на аматьори де)
mika - специалист
Преди месец работих с такива дюбели за кабелни връзки. Имах от две различни фирми и едните свършиха чудесна работа, но другите при зачукване често се прегъваха точно под главата и се наложи да ги изхвърля.
Бях ги купувал отдавна и не мога да си спомня кои бяха работещи и кои брак.
Детето - специалист
Аз пък предпочитам ето такива тръби. Става много по културно и ако някъде нещо е криво по стена, таван и т.н не се личи толкова.
https://electrical-bulgaria.com/product ... provodnici
Всяко нещо си има плюсове и минуси. С тръбите е по-тегаво за монтаж и демонтаж, осо бено пък ако се наложи прекрояване, преместване на трасе, щото кабела се нанизва
Baлepu - специалист
вт ное 04, 2025 10:09 pmhidrazin написа:
вт ное 04, 2025 9:46 pmLazarGanev написа:
С 3 снимки отговарям как се закрепя и чакам ти да отговориш защо няма да стане:
...
Тези дюбели са много добри и универсални. Ползват доста масово в строителството. Вършат перфектна работа за закрепване на разклонителни кутии.
kr1100 - майстор
Дюбелите на Sapi Celko не са за открит монтаж, въпреки ,че има обозначение за UV устойчивост.
Стареят от слънцето и се чупят, също и като черните им кабелни превръзки. От черен цвят стават тъмно сиви

Тема "Окабеляване за зарядна станция" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: