Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
gogo7777 - майстор
Строителния нивелира не е измервателен инструмент, а контролен. Питащия е купил два ненужни за случая нивелири....къси са. Ако иска да измери по-прецизно трябва нивела да е поне 1,5м. Също така нивела трябва да се позиционира правилно...той няма да покаже еднакво във вертикално положение в двете посоки. Ампулата с мехурчето се насочва в посока на измерването, другия край трябва да лежи на базата за сравнение на наклона.
Качеството на нивелира е от съществено значение. Скалата на ампулата с мехурчето също.

:drinkers:
chapara - майстор
ср апр 29, 2026 11:57 pmhidrazin написа:

Както и да е ... все още е жив и здрав. Ако го намеря къде е де... :lol:
:partyman:
Добре дошъл в клуба.

hidrazin - майстор
чет апр 30, 2026 9:18 pmchapara написа:
Добре дошъл в клуба.
Направо ЗАБРАВИ. Далече от мен всякакви: киреч, бетоний, чоп, латексий, хидроизолациЙ, шпакловчиЙ ... и тем подобни! :-D
И да го намеря(нивелира), НЯМА да го ПОЗНАЯ... :rock:
Rakeem - специалист
Сола са коректив, там лабаво няма.
Имам и няколко жълти на Топмастър за хамалските истории, които можеш да си ги настройваш, топ са за евтинджос-онлайн.
chapara - майстор
чет апр 30, 2026 11:06 pmRakeem написа:
Сола са коректив, там лабаво няма.
Имам и няколко жълти на Топмастър за хамалските истории, които можеш да си ги настройваш, топ са за евтинджос-онлайн.
Купуваш хубав, пазиш. Да мяза на мастар, но е измервателен уред, ниска категория. Въпреки, ги пазя като очите си. Имам и лазер, но не е за всяка обстановка, него пазя като сърцето си☝️

Тема "Проблем с плочки върху гипсокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: