Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
vidrata - специален-специалист
Емо крий ракията, че много станахме на клона.Освен ако няма още бая шишички :-D .
Pooh - майстор
Ба, корупция ... кайсиева правят само в Силистра ... мммм ... ама каква кайсиева правят там наистина :roll:

Ако ще прилагаме подобни доводи - Дюлова ракиика, 5 годишна, точи се като олио, удря в петите и не предизвиква сутрешен махмурлук.
Предлагам 2-те страни в спора /чак сега разбрах, че всъщност имало спор/ да седнат с доводите си на маса /локализацията предлагам да бъде засекретена/ и в "спокойна и дружеска" атмосфера да се стигне до подпииване ... ъъъ ... подписване на споразумение за прекратяване на огъня :wink:

Емо, вместо да търсиш поддръжници - пусни оферта директно към другата страна ... ама само с гола ракиика няма да минеш, оферирай и мезе :thumbs:
LZ - специалист
Ааа, не! Доводите да се представят на журито.
solo5 - майстор
Pooh написа:
пусни оферта директно към другата страна ... ама само с гола ракиика няма да минеш, оферирай и мезе :thumbs:
мдаа :roll:
само, че мезето трябва да е "вълчи зеленчук" :lol:
салатата не е мезе [-X
emil_v r - майстор
Дюлова ракия ?? :evil:
По дяволите - отказвам се от каквото съм казал :evil: , няма значение !

Ще ползваме моята за безалкохолно .
На съблазън с дюлова не би издържал и епископът на Кентърбъри ,
вероятно и Вселенският патриарх :evil: .
Pooh - майстор
Мдааа ... обичам разбирателството :)
Остава само да се разберем къде ще бъде подписването на мирната спогодба ... и съответният коктейл :wink:
vidrata - специален-специалист
Ейййййййййй не ви ли трябват свидетели бре егоисти :lol: .

Няма да дойдем с празни ръце ,все ще се намери нещичко за узаконяване на спогодбата :-D .
Pooh - майстор
Местожителство: От прозореца виждам морето
Далечко си за свидетел ... но ако случайно има снимков материал (в което лично аз се съмнявам ... кой снима компромати безнаказано), може и да бъдат споделени :razz:
rulom - модератор
Абе вие за майстори ли си говорите, или за алкохол :?:
Май нещо се отклонявате от темата и ще наложа наказание от 30%, така наречен "десятък", в случая "трийсетятък", не че имам модераторски права, ама ако мога да изкрънкам някой стограмка поне :-D ще е добре и за моя организъм :lol: :lol: :lol:
:partyman:
solo5 - майстор
vidrata написа:
Няма да дойдем с празни ръце
мдаа, в едната ще имам вилица, а в другата - голямата чашка :lol:

Тема "Доволни от работата на майсторите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: