• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
stancho123 - специалист
Виждал съм подобни в немски център, но май бяха на същата или по-евтина цена, сигурно прекупват и после търсят печалба.
Chefo77 - майстор
stancho123 написа:
Виждал съм подобни в немски център, но май бяха на същата или по-евтина цена, сигурно прекупват и после търсят печалба.
Професионално на 20-25 лева ... :?
Георги Иванов(алцек) - специалист
Що пък ,зависи от професионалиста :?
SethPlate - помощник
Според мен не са ментета. Просто са от най-ниския им клас (аз условно го наричам "клас евтинджийски"). За сравнение ще кажа, че същото явление го има и при лаптопите. Примерно Lenovo Thinkpad са страхотна серия лаптопи и се ползват масово в големите корпорации от години. От друга страна серията на Lenovo Ideapad е чувствително по-евтина с на пръв поглед подобни параметри, но на практика няма почти нищо общо с Thinkpad и откровено не струва. Същото е и с Moser. Който иска хубава машинка, приготвя едни 250-300 лева и нагоре и получава хубава машинка. За 25 лева мога да обобщя ето така:
"Нищо не плащаш, ама и нищо не вземаш..."

*Това беше коментара на един продавач на винтоверти, след като един познат опита да му обясни как винтовертите за 30-40 лева "нищо им няма" и едва ли не "к'во му плащаш". В последствие аз си купих Makita, а той някаква странна и непозната марка за под 50 лева. Резултата е, че аз и до днес си ползвам винтоверта (почти 5 години вече), а той вече е забравил, че е имал такъв винтоверт и в крайна сметка си купи син Bosch. Накратко, оказа се, че продавачът е знаел какво говори и не всичко е същото и разликата не е само "марки и надписи", както тогава изкоментира моя познат.
teon - специалист
Chefo77 написа:
Професионално на 20-25 лева ... :?
...подателя е акцентирал в/у ОРИГИНАЛНОТО :) ...
Chefo77 - майстор
SethPlate написа:
...Просто са от най-ниския им клас (аз условно го наричам "клас евтинджийски"). За сравнение ще кажа, че същото явление го има и при лаптопите. Примерно Lenovo Thinkpad са страхотна серия лаптопи и се ползват масово в големите корпорации от години. От друга страна серията на Lenovo Ideapad е чувствително по-евтина с на пръв поглед подобни параметри, но на практика няма почти нищо общо с Thinkpad и откровено не струва.
Да наречеш цяла серия лаптопи, голяма част от които минават 1000 лева като цена, "евтинджийски" не е ли леко пресилено?
SethPlate - помощник
От години ползвам Lenovo Thinkpad (впечатленията са ми най-вече от T и X сериите) и съм тествал и Ideapad. Ideapad-a е очеизбождащо бюджетен лаптоп и личи как отвсякъде са пестили от материали и екстри. Освен това коментирах темата с човек, който сервизира лаптопи от години и той също се изказа доста неласкаво за тях. Твърдеше, че надеждността им е доста ниска и че са проблемни като цяло. Това са причините, поради които считам Ideapad за евтинджийски лаптоп и по никакъв начин не бих купил преносим компютър от тази и друга подобна серия на Леново (или друга марка). Предпочитам да дам малко повече пари, но да си купя лаптоп на който мога да разчитам. Имам горчив опит с бюджетна техника и не мисля да го повтарям. Това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него. Всеки сам си решава какво да ползва.
andreygg - напреднал
didoni_ написа:
Това сигурно е поредния ментак:

http://prodavalnik.com/nova-new-origina ... -i34778301

Или аз се бъркам нещо :rolleyes:
Ето я оригиналната:
http://www.solingen.bg/profesionalna-ma ... p-366.html
maptod - специалист
Този шмиргел, с каква мощност ще работи на една фаза? И каква е пазарната му цена?
http://prodavalnik.com/prodavam-shmirge ... -i38965919
profesionalist_wood - майстор
maptod написа:
Този шмиргел, с каква мощност ще работи на една фаза? И каква е пазарната му цена?
http://prodavalnik.com/prodavam-shmirge ... -i38965919
Тоя шмиргел е страшен,в университета имахме такъв,бая народ пострада от него(кой извадено око,кой откъснат пръст,кой се размине от отчупено метално парче летящо със скоростта на куршум и забил се в стената),толкова е силен че чупи камъните. Дали може да се преобразува на една фаза,не знам брат.Но беше трифазен
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: