Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
И аз я харесвам, но е 10ст. май отгоре. Дебна Аргус в стъклени, на промоция по 69ст. Иначе съм непоправим фен на Ердингер, ама 2,5 лв. ми идва нанагорно. В Германия същата си льочкам за 0,79 евро
profesionalist_wood - майстор
Христос Возкресе!
Аргус в жълтите шишета не е лоша,но аз си локам от кенчетата с чипс от сините цилиндричните кутийки
mitko64 - майстор
Во истина воскрес е!
Тази в жълтите не беше ли мътна. Жалко , че нямат същинска вайс бира. От Кауфланд си вземам Стефан брау, горе долу се понася, ама на Столично е по- добра.
profesionalist_wood - майстор
По-ми е вкусна особено безалкохолната аргус с 0,5% алкохол
lov - майстор
Христос Возкресе.

Вчера дялнах с чекията :) главата на муликътъра. Някакъв бял метал е не е армирана пластмаса но не мога да го определя какъв е.
mitko64 - майстор
Aз пък вчера огледах комплекта за фаянс- нещо съм скептичен за ножчето, много му ситна посипката, сравнено с това на Бош което имам. Цял кръг е, което също не ми харесва(няма ръб за изрязване точно в ъгъла.) Като се отвори работа по ремонт на плочки ще го пробвам. Огледах и ъгълниците- тези тройката нещо ми дребнеят, пък тази тъпа инчова скала, вообще дали ще потрябва.
Последна промяна от mitko64 на нед апр 12, 2015 11:51 am, променено общо 1 път.
stan73 - майстор
mitko64 написа:
Во истина воскрес е!
Тази в жълтите не беше ли мътна. Жалко , че нямат същинска вайс бира. От Кауфланд си вземам Стефан брау, горе долу се понася, ама на Столично е по- добра.
Аз харесвам Щефанс Брау - нефилтрирана, мътна от Кауфланд. Бях купил и "черна" от Лидл - и тя ми хареса. Но най-готината бира, която съм пил, според мен е Ердрингер "черна" или "тъмна" - беше мноого отдавна (в стъклено шише, купих я от Метро, че на баща ми му се беше припила тъмна бира посред зима, а тогава нямаше никакви други решения (поне в нашият град)) - мнооого ми хареса, но цената и по спомени беше много неприятна...
mitko64 - майстор
Eto я http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1% ... 0%B5%D1%80 ! Цените в Метро и Била и са 2,5-3 лв.
themask - специалист
mitko64 написа:
Aз пък вчера огледах комплекта за фаянс- нещо съм скептичен за ножчето, много му ситна посипката, сравнено с това на Бош което имам. Като се отвори работа по ремонт на плочки ще го пробвам. Огледах и ъгълниците- тези тройката нещо ми дребнеят, пък тази тъпа инчова скала, вообще дали ще потрябва.
Ако четеш западна литература и проекти в инчове, може и да влезе в употреба.
mitko64 - майстор
Точно където са нанесли инчовете, повече ми върши работа- мерене от вътрешната страна, но да си беше в мм.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: