• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 441
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
sek.1 - специалист
Не адвокатствам на никой ! Просто в работата имаме платкаджийница и шлосерен цех . В ръцете ми са издъхнали две джисмита слава богу поправимо на нормална цена и един Фрониус тотална щета защото ремонта му е една платка колкото кибритена кутия и струва над 800 лева . С джисмитата просто на късмет им уцелихме момента преди да отидем на смяна на цели платки за 300 + лева . А моя китаец си работи перфектно трета година вече без да е отварян освен за продухване на прахоляка .
migatronic - напреднал
В началото на другия месец ще отида до магазина на Драгозов и ще го пробвам, та да видим как работи.
dragozow - майстор
Очаквам нова партида машини около 05.08. ARC 200 няма вече, 140 се намират още.
migatronic - напреднал
Аз съм навит повече на ARC 140 дано има докато се прибера.
Да ви кажа не знаех,че Viki ги обявяват за български-мислех,че са си китайски...Ама няма значение.Аз си купих преди около 2 години от някаква фирма от Хасково един Viki 200.Като го отворих за да видя изпълнението и видях платката направо ми се уплаши окото-все едно е правена в някое мазе.Смазвал съм го от работа и няма грешка.Преди него един италиянски (не си спомням марката) умря тотално без дори да работеше.Аз също го ползвам за вкъщи-направих си 14 метров мост,къща от метална конструкция,конструкцията на барбекюто и разни по дребни неща.Електроди ползвам само 3.25.Не искам да правя реклама-това е мое мнение.
pansim - майстор
Ми вземи пусни едно тото...явно си късметлия :lol:
dragozow - майстор
pansim написа:
Ми вземи пусни едно тото...явно си късметлия :lol:
Току виж си ударил кьоравото.
agj - майстор
victtorbg написа:
Да ви кажа не знаех,че Viki ги обявяват за български-мислех,че са си китайски...Ама няма значение.Аз си купих преди около 2 години от някаква фирма от Хасково един Viki 200.Като го отворих за да видя изпълнението и видях платката направо ми се уплаши окото-все едно е правена в някое мазе.Смазвал съм го от работа и няма грешка.Преди него един италиянски (не си спомням марката) умря тотално без дори да работеше.Аз също го ползвам за вкъщи-направих си 14 метров мост,къща от метална конструкция,конструкцията на барбекюто и разни по дребни неща.Електроди ползвам само 3.25.Не искам да правя реклама-това е мое мнение.
Нормално е да се обърка човек !
Едното е Viki - китайски

Изображение

А другото е:
ВИКИ - Б " ЕООД с.Енина
~ заваръчни апарати - РЕДЗ/ММА* и ВИГ/ТИГ*; МИГ-МАГ* & ММА
произвеждаме цялата гама инверторни електрожени и комбинирани
инверторни ММА и СО2 апарати (за заваряване с тел и електроди) -
телоподаващи устройства
Изображение Изображение
veszxr - помощник
dragozow написа:
Очаквам нова партида машини около 05.08. ARC 200 няма вече, 140 се намират още.
В тази партида ще има ли нещо на нивото на ТИГ 200 или по-добро за тези пари?
dragozow - майстор
Да, идва Tig 200, Tig 200 Pulse, 200 AC/DC, CT520, Tig 315 с водно охлаждане, ARC 140, ARC 200, плазми и разни консумативи.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 441

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: