• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
Stefan_62 - майстор
Браво сезонът се открива =D> . Другата седмица го дават застудяване /сега ми се струва още топличко за сушене/, та и аз съм замислил да откривам сезон 2013-2014г. с малко тел.наденица и някое и друго филенце. Съответно ще има и снимков материал.
naB4o - специалист
Изображение

Ей това се получи :) малко по-соленко стана, ама ще пие повече винце :)
Лявото е свинско, дясното е конско (купешко обаче)
Наздраве колеги!
resistbody - майстор
Пробите от миналия ден ;)
Изображение
И от снощи
Изображение

To be continued....
Stefan_62 - майстор
Като гледам какви вкусни мезета взехте да показвате, днес реших и аз да заложа пет телешки суджука за проба, преди сериозното зареждане за реколта 2013-2014г.
Изображение
Да застуди още малко и се захващам сериозна с въпроса за сушене на мезелици, че празниците наближават :lol: :partyman:
Stefan_62 - майстор
Здравейте кулинари, днес направих първото пълно зареждане за сезон 2013-2014г.Изображение Един телешки шол и едно свинско контра филе, Изображениевече заринати в сол , Изображениеплюс още 10 телешки суджука ,
Изображение. които вече са заложени да съхнат
Утре като извадя месото от солта ще залагам и него, че няма време :lol: :drinkers:
Mega - специалист
Стефане, дай рецептата за телешкия суджук? ;)
Stefan_62 - майстор
Mega написа:
Стефане, дай рецептата за телешкия суджук? ;)
С най голямо удоволствие Мега, но го купувам готов /суров/ и само си го суша. Вече трета година правя тази операция и съм доволен от вкусовите му качества. Порови се в нета, има доста добри рецепти за телешки суджук, но според мен всичко се свежда до качественото месо и до точната доза подправки.
Mega - специалист
Аз тези от нет-а ги имам. Мислех, че имаш твоя си лична и реших, че ще я споделиш. ;)
Stefan_62 - майстор
Mega написа:
Аз тези от нет-а ги имам. Мислех, че имаш твоя си лична и реших, че ще я споделиш. ;)
Винаги бих я споделил /но нямям такава/,а и както ти казах си ги купувам готови. :roll:
valentor - специалист
През нощта под тежест

Изображение

през деня - на сушилката

Изображение

и така докато им се завие свят
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36