Браво сезонът се открива
. Другата седмица го дават застудяване /сега ми се струва още топличко за сушене/, та и аз съм замислил да откривам сезон 2013-2014г. с малко тел.наденица и някое и друго филенце. Съответно ще има и снимков материал.

Mega написа:Стефане, дай рецептата за телешкия суджук? ;)С най голямо удоволствие Мега, но го купувам готов /суров/ и само си го суша. Вече трета година правя тази операция и съм доволен от вкусовите му качества. Порови се в нета, има доста добри рецепти за телешки суджук, но според мен всичко се свежда до качественото месо и до точната доза подправки.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: