Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kr1100 - майстор
Няма - напомни ми напролет. Иначе имам издънки от финап, ама за кратко докато не съм ги минал с търнокопа.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет авг 06, 2020 9:10 pmkr1100 написа:
Няма - напомни ми напролет. Иначе имам издънки от финап, ама за кратко докато не съм ги минал с търнокопа.
Хинап искам! Начи, наесен, с песен (аз ше мълча) искам и смокини и хинап. Какво още имаш излишно? ;-) Надявам се, септември да ме поотвържат и ...
Djack - специалист
Ааааа, хинап и аз искам! [-X :partyman:
kr1100 - майстор
пет авг 07, 2020 3:22 pmDjack написа:
Ааааа, хинап и аз искам! [-X :partyman:
Абе що не искате напролет като му е времето - сума ти издънки изкорених.
gnt69 - майстор
Не става от издьнки.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет авг 07, 2020 11:45 pmgnt69 написа:
Не става от издьнки.
При мен от резници по разни начини не стана, от напълно самостоятелна издънка с корен не стана... ще видим с купешката какво ще се случи
miroki - майстор
Здравейте.
Някой ползва ли бамбукови или метални с пластмасова обвивка колове за домати?
Предстои да купя 50-60 и не знам към кои да се насоча.
Бамбука, издържа ли натоварено с плод растение и колко години издържа?
Гледам ги едни тънки и чак се чудя да ли да рискувам. А салкъма го обраха/изрязаха вече. И нямам откъде да режа.
Ако сте доволни от друг вид също ще се радвам да споделите. За сега отлагам вариант с въжета.
kuger - майстор
нед авг 09, 2020 7:42 pmmiroki написа:
Здравейте.
Някой ползва ли бамбукови или метални с пластмасова обвивка колове за домати?
Предстои да купя 50-60 и не знам към кои да се насоча.
Бамбука, издържа ли натоварено с плод растение и колко години издържа?
Гледам ги едни тънки и чак се чудя да ли да рискувам. А салкъма го обраха/изрязаха вече. И нямам откъде да режа.
Ако сте доволни от друг вид също ще се радвам да споделите. За сега отлагам вариант с въжета.
Не се дъни с тия измишльотини. Иди в някой арматурен двор да ти нарежат двуметровки от ф10 мм. Ще останат и за внуците ти.
Преди над 15 год. я направих тая процедура и нямам проблеми никакви.
Потвърждавам- доматените ми колци са на повече от 20 години. Може и повече да са. Квадратен профил 8/8мм. Нямат изгледи да свършват.
kr1100 - майстор
[quote=miroki
[/quote]
използвам колове ф 10мм от арматура отдавна. Навън 2000г купих по 1,9-2м дълги, грунд и зелена боя. Не съм ги боядисвал оттогава. В долната част , която е в земята няма очевадна корозия.
2017 нарязох някои на по 2 , и купих ф 8 мм по 80 см дълги за оранжерията / груд, зелена боя/. По дължина имам опънати телове хванати с куки за всяко ребро на оранжерията. / куките от тел ф 2,5 -3 мм от поцинкована тел, огънати с клещи./ От надлъжните телове надолу сезал /е зелен пак :) UV до "колчетата по 80 см .
Докато зяпам филм ме изпревариха :?

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: