• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 547
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
gorgidanchev - специалист
Ще стане ли да ползвам ремъчната предавка от принтера. :?
velsi - Почетен майстор
Няма да стане според мене. Най-добрия начин си остава с винт.
И аз си мисля че винта е по добро решение но като го имам готово.Много резки движения ще станат с оригиналното задвижване.А на мен ми трябва по плавно да се движи.Просто с моята заплатка... кво да правя.ВИНТОВЕ...ЕЛЕКТРОНИКА...и ако объркам нещо...малееееееееееееееееееее.
С винта има по голяма мощност но по големи обороти...това ме притеснява най много.Та доколкотох разбрах повече ток...повече обороти при винта.Така ли е?
velsi - Почетен майстор
Скоростта на движение (оборотите) се настройват от софтуера. Кеф ти бързо, кеф ти бавно. Няма какво да те притеснява. Не е речено да купуваш всичко на камара. Малко, по малко...
Добре де ква камара нали са две платки.ААААААААААА за механика пари не давам.Платките са ми проблем.Захранвания дал бог ...имам.С тия от Дряново мисля да правя всичко...нали ти си със същите.
velsi - Почетен майстор
Добре де какъв ти е проблема? Казах ти поръчай си от Дряново голи платки. По 3,60 лв са! Чиповете са по 5 лева, а останалите елементи - стотинки. Ако от сега си правиш тези тънки сметки да знаеш, че нищо няма да постигнеш.
skartalov - специалист
Следейки внимателно разсъжденията на GEORGIDANCHEV предсказвам че нищо няма да стане в крайна сметка...
В наше селоооооооооо няма нищо.Добре че през събота съм в Русе.Даи инфо за чиповете и ще ги търся тая събота...ако обичаш де? :gott:
velsi - Почетен майстор
По-напред в тази тема съм показал схемите. Чиповете са L297 и L298.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 547

Тема "CNC машина гравьор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: