Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
ZEDYCUS - майстор
Заглавие: Избор на инверторен електрожен
чет яну 30, 2020 1:00 pmmavryt4o написа:
Здравейте харесах си това електрожен че редко мини 130 https://redco.bg/%D0%B8%D0%BD%D0%B2%D0% ... uct_id=547 за домашна хоби рабата до 3.25 електроди ще ми върши ли работа? Ще разкарам стария 500А кютюк.
Додай още 70 лв и вземи -Argo Mini 160 с 4 години гаранция от Драгозов. От няколко години го имам перфектен е, може и с 4 мм електрод да заварява.
На вилата сега пердаша с него.
Преди го взех с по къси кабели и без куфар -бяха по 3 метра, сега го дава с 5 метра и куфар.
Здравейте! Как може да се вземе отстъпката за потребители на сайта? :?
agj - майстор
чет яну 30, 2020 6:07 pmZEDYCUS написа:
......може и с 4 мм електрод да заварява.
Е те това е най важното! !Щом може с 4-ворка да заварява,значи туй е перфектния електрожен!! :lol:
mavryt4o - майстор
нед фев 02, 2020 8:38 pmStoil82 написа:
Здравейте! Как може да се вземе отстъпката за потребители на сайта? :?
Само за това ли се регистрира тук :lol:
ZEDYCUS - майстор
:-D
agj
Цитат:чет яну 30, 2020 6:07 pmZEDYCUS написа:
......може и с 4 мм електрод да заварява.
Е те това е най важното! !Щом може с 4-ворка да заварява,значи туй е перфектния електрожен!!
За мен( хоби ползвател) работи перфектно и с рутилови и базични електроди. Работи безотказно вече няколко години( не е като да не съм го ползвал малко), има сервиз и гаранция. Работи винаги на удължители, при по слабо напрежение, последна къща съм, работи стабилно и безпроблемно. Е та кво повече му трябва на хоби ползвател. Знам, че като ми потрябва винаги ще си свърша работа. Мавритчо е дърводелец, за какво му е профи електрожен?
Или да си вземе от хасковските щото ще го ползва рядко нали тъй? Не се чувствай длъжен да ми отговаряш. Жив и здрав. :lol:
DEL MMA 160 или Argo Mini 160, кой от двата електрожена да си взема? Начинаещ съм. :? Благодаря предварително!
agj - майстор
съб фев 08, 2020 9:40 amStoil82 написа:
DEL MMA 160 или Argo Mini 160, кой от двата електрожена да си взема? Начинаещ съм. :? Благодаря предварително!
По евтиния.
съб фев 08, 2020 4:03 pmagj написа:
По евтиния.
Те са на една цена :)
agj - майстор
съб фев 08, 2020 4:55 pmStoil82 написа:
По евтиния.
АИГ имат отстъпка в цената за форума!Драгозов и той предполагам ще ти направи отстъпка.Ако и в отстъпките няма разлика ,то тогава се почва сравнение по технически характеристики,тегло и др.такива, като немаловажен фактор е напрежение на празен ход.След това идва сравнение в дължина на кабели и други допълнителни аксесоари!
Последна промяна от agj на съб фев 08, 2020 8:35 pm, променено общо 1 път.
съб фев 08, 2020 5:12 pmagj написа:
съб фев 08, 2020 4:55 pmStoil82 написа:

По евтиния.
АИГ имат отстъпка в цената за форума!Драгозов и той предполагам щети направи отстъпка.Ако и в отстъпките няма разлика ,то тогава се почва сравнение по технически характеристики-ПВ,тегло и др.такива, като немаловажен фактор е напрежение на празен ход.След това идва сравнение в дължина на кабели и други допълнителни аксесоари!
Благодаря за бързия отговор. Ще видя как ще стане с цената.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: