Нека намерим най-тънките цени.
Svetoslavoff1 - майстор
Ти си профи, но аз примерно тая стойка бих я ползвал 1-2 пъти годишно, че и по-рядко :)
Ако не ти е проблем сподели каква марка е бургаската.
Благодаря!
Николов Н. - специалист
" Tolsen", май не много известна. Жълта на цвят.
Ал_ - специалист
Svetoslavoff1, ако обаче е паянтова - и толкова няма да я ползваш. Тоест едни пари за няма нищо. Та трябва да се провери. Иначе - определено са си удобство тия стойки. Макар че, ако се ползват редовно - според мен поне по-добрият вариант е настолен ъглошлайф, дори и лидълски да е.
пишман_майстор - майстор
Лидл имат едни малки отрезни циркуляри с карбофлексови дискове 180мм .
По-добре такъв за 80лв , отколкото тия стойки.
Дори аз ( с резерви) си го купих.
Удобен е за дреболии.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Господа, господаа, господаа... Намирате се в тема лидълски джаджи... Ама пусто, да се изприказвате
Като е смотана лидълската стойка, още на другия ден я връщам. Срещу пари. Без разправии. Докато си купувам млякото/бирата...
А какво качество и за колко пари ще купувам си ми е лично моя работа :-) Не ви се меся във ваще си домакинства, capicci
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт фев 18, 2025 12:41 pmНиколов Н. написа:
Дано качеството е същото - кяр. Избягвам да вземам от там техника. Въпрос на разбиране.
To, ako разбираш, от там май само битова химия, че евтина
kr1100 - майстор
вт фев 18, 2025 12:51 pmSvetoslavoff1 написа:
Ти си профи, но аз примерно тая стойка бих я ползвал 1-2 пъти годишно, че и по-рядко :)
Ако не ти е проблем сподели каква марка е бургаската.
Благодаря!
Обади се да ти подаря 1 стойка - ама само ще образуваш нерви да те предупредя..
Svetoslavoff1 - майстор
Мерси, аз полека-лека гледам да се освобождавам от нещата, дето ми правят нерви.
Кака , не е ли по-правилно "capite"?
Това, дето го спомена Майстора като че ли съм го пропущил, може да позагледам следващия път ако го има.
chapara - майстор
За кога стегате инструмент ве😁😃😀

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: