Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Горелката от какво страда, от управление ли, за Марели ст дума.
n.ganev - майстор
Скоро имах среща с такава комбинация. След премахване на туй онуй, добавяне на туй онуй, и помощ от колеги / за които мога с чиста съвест да кажа ПРИЯТЕЛИ /, остри разговори с производителя нещата позамязаха на нещо. НО, не мога да изказвам сериозни мнения тъй като собственика си ходи в тази къща в събота сутринта и темп. в стаите е 6гр. и вкл. горелката а си тръгва в неделя след обяд и иска да има скучен разход и да е жега и то при 50см. сняг- е те такова животно нема.
siderovbg - специалист
Толкова пепел нормално ли е ? За 4 дни, 8 чувала пелети и има-няма 30 часа непрекъсната работа... Само да добавя има още половин тенекия от сирене изчистено само от "лапата".

http://prikachi.com/images.php?images/891/8007891u.jpg
n.ganev - майстор
Прекалено много за това количество изгорени пелети - всъщност видно от снимката са недоизгорени то и затова разхода е такъв при такива външни температури / не упоменаваш за каква площ става въпрос / та дори и да са слънчогледови.
siderovbg - специалист
n.ganev написа:
Прекалено много за това количество изгорени пелети - всъщност видно от снимката са недоизгорени то и затова разхода е такъв при такива външни температури / не упоменаваш за каква площ става въпрос / та дори и да са слънчогледови.
86 кв.м, под мен гаражи, тухла, без изолация, ПВЦ "Саламандър" от преди 10 години. Има неизгорели понеже тъкмо я чистих.
n.ganev - майстор
Въпреки това и разхода и остатъка са много. Инстаратора - викай инсталатора!
siderovbg - специалист
n.ganev написа:
Въпреки това и разхода и остатъка са много. Инстаратора - викай инсталатора!
То се губи смисъла от форума така :)
Не мога да я вкарам и в автоматичен режим - някой ако знае как да сподели.
filmatoplo - майстор
В подписа ми са написани горелките с които работя и на които имам някакво доверие , други не монтирам за да няма твоите въпроси.
siderovbg - специалист
filmatoplo написа:
В подписа ми са написани горелките с които работя и на които имам някакво доверие , други не монтирам за да няма твоите въпроси.
Скоро ще почна да давам и аз съвети :) Спирам да спамя темата. На отзовалите се благодаря :)
Последна промяна от siderovbg на пет мар 27, 2015 7:20 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
:) За Марелито ли -няма лошо ,то майстора ти я монтира за 2 часа ,а ти я имаш у вас 5 месеца -все ще може да дадеш съвет . :wink:

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: