Без да съм убеден, може би е имал предвид това. А показаните клапани и връзки да са "вътрешни" (в корпуса). Но дали се използва конкретно в "домашен" климатик, нямам представа
.

a_stoev написа:ахмаков,Лично не го познавам, но много ми прилича на тези, DA111A1 и DA130A2 . А щом ги произвеждат, логично е и да ги монтират. Ама какво ли разбирам аз?
тоя компресор познат ли ти е?това е друг:Прикачен файл:Прикаченият файл M3_01[1].jpg вече не е достъпенЗабелязваш ли разликата от твоята картинка?Прикачен файл:Прикаченият файл VU_comp_detail[1].jpg вече не е достъпен
Прикачен файл
Ahmakov написа:За да не спамим в другата тема, премествам въпроса ти тук в тази тема.Вие току що зададохте най-правилният въпрос !a_stoev написа:ахмаков,Лично не го познавам, но много ми прилича на тези, DA111A1 и DA130A2 . А щом ги произвеждат, логично е и да ги монтират. Ама какво ли разбирам аз?
тоя компресор познат ли ти е?това е друг:Прикачен файл:M3_01[1].jpgЗабелязваш ли разликата от твоята картинка?Прикачен файл:VU_comp_detail[1].jpg
Boyan написа: .Имам го разрязан .Я му снимай етикета, да видим дали е този, за който аз говоря или по традиция показваш нещо което не се коментира.
Водя стажа на студенти от УХТ през лятото и едно от изискванията е да им се показват различните технологии .
Boyan написа:Долният цилиндър е този , който спра да помпи . Но не защото се байпасира , а защото се привежда в режим на празен ход ..И разликата между двете е...
Boyan написа: ...Колега , да попитам и аз :Двата са от едно семейство DA111A1...., братя са. Имат и още братя. Все някой ще се окаже двустъпален...
Първият компресор с който пробвахте се оказа , че не е двустъпален ... този сега двустъпален ли е ?
Ahmakov написа:А сега де...Да не твърдиш , че няма разлика ?Boyan написа:Долният цилиндър е този , който спра да помпи . Но не защото се байпасира , а защото се привежда в режим на празен ход ..И разликата между двете е...
Boyan написа: ...Колега , да попитам и аз :
Първият компресор с който пробвахте се оказа , че не е двустъпален ... този сега двустъпален ли е ?
Ahmakov написа:Двата са от едно семейство DA111A1...., братя са. Имат и още братя. Все някой ще се окаже двустъпален...С други думи не знаеш и просто налучкваш . Ако мине номера .Търпение...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: