• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 81
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
mar4ika - специалист
Моя съм го сложил над вратата , систимата е отворена и си бачка перфектно.
kuuuuuul - майстор
Моите са 4бр и работят без проблем на отворена с-ма
yancho_lud - специалист
Аз така между другото да кажа, че вече съм решил да сменя всички радиатори в къщи с тела от климатик, дори и този на коридора. С телата от климатик котела ми гори около 5 пъти по малко дърва за седмица(тествано при отопление на една и съща стая с радиатор и с тяло от климатик и поддържане на 24 градуса в стаята). В този ред на мисли сега си търся още 3 тела 12-ки, една 18-ка или 24-ка и една 9-ка евентуално. Ако някой има за продаване или знае от къде да си набавя тела ще съм му много благодарен.
kuuuuuul - майстор
Виж в Продавалника един продаваше части от климатици,ама искаше 100лв без дистанц.
LazarGanev - "Велик майстор"
yancho_lud написа:
Аз така между другото да кажа, че вече съм решил да сменя всички радиатори в къщи с тела от климатик, дори и този на коридора. С телата от климатик котела ми гори около 5 пъти по малко дърва за седмица(тествано при отопление на една и съща стая с радиатор и с тяло от климатик и поддържане на 24 градуса в стаята). В този ред на мисли сега си търся още 3 тела 12-ки, една 18-ка или 24-ка и една 9-ка евентуално. Ако някой има за продаване или знае от къде да си набавя тела ще съм му много благодарен.
Без изобщо да се замисля съм те поставил в "Бисерите"! :-D
yancho_lud - специалист
LazarGanev написа:
yancho_lud написа:
Няма проблем!
Аз да си намеря тела пък нека всеки път съм в бисери
yancho_lud - специалист
Какъв може да е проблема при използване на тела от инверторни климатици за парното?
freshenero - специалист
yancho_lud написа:
LazarGanev написа:
yancho_lud написа:
Няма проблем!
Аз да си намеря тела пък нека всеки път съм в бисери
=D> =D> =D> Мога да питам един приятел който имаше 10-ки мисля,но са със дистанционни с кабел.Той ги замени със по-големи и му останаха,ако те интересуват пиши на лични.Аз също съм само на климатици,само че котел на газ.Сега обмислям да вържа котел на твърдо гориво към системата да си изгоря дървата.
jinio - специалист
Весела Коледа на всички и честито рождество христово! Имам тяло от 30, от 24 и от 12. Тия дни мисля да ги приспособя и ако желаете може отново да пусна снимки, само че този път ще ги направя с една платка, която купувам от елемаг.
kuuuuuul - майстор
Качи снимки да видиме тази платка. :partyman:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 81

Тема "Климатик свързан към парното" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: