• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 62
Всички въпроси за вилата.
stiv1961 - майстор
Малко Ъп на темата :) . Попаднаха ми стари ролетни щори и с малко преправяне реших въпроса с преградата между басейна и барплота в кулинарния център :)
Прикачен файл:
310320132104.jpg
Прикачен файл:
310320132104.jpg
Остава да се поизмият с водоструйката и да сложа два стопера.... ама другата седмица, че сега заваля :sad:

Прикачен файл

310320132103.jpg
gogata1987 - специалист
Супер е станало! Поздравления!
Tony_av - помощник
Здравейте,

подновявам темата за да изразя БЛАГОДАРНОСТ на stiv1961,EDI,piron45,Transporterr,iva6ki,hristo_k1984,SEV,имаше и една дама дето споделяше упорито само дето не мога и намеря постовете в момента :?, да не забравя от един друг форум БашМайстора се казваше май, както и на всички други които споделят опита си, знанята и помогат на ентусиасти като мен. А именно за какво иде реч :
Прикачен файл:
1.jpg
Прикачен файл:
IMG_0708.JPG
Прикачен файл:
IMG_0708.JPG
Прикачен файл:
IMG_0712.JPG
Прикачен файл:
IMG_0714.JPG лека подредба кое каде ще е и по на там,защото нито знаех как ще ми тръгне, нито какви размери да гоня :)
Tony_av - помощник
и по на там, само по 5 ми дава да качвам

Прикачен файл

IMG_0724.JPG

Прикачен файл

IMG_0723.JPG

Прикачен файл

IMG_0722.JPG послушал сам ви за пясъка и солта, само минах без стъкла, но не посмях да оставя солтта да се опира в бетона

Прикачен файл

IMG_0721.JPG

Прикачен файл

IMG_0716.JPG
stiv1961 - майстор
Ти само през нощта ли бачкаш :) / шегичка/, давай нататък.....
Tony_av - помощник
незнам що ми обръща снимкореда, ама караи

Прикачен файл

IMG_0740.JPG

Прикачен файл

IMG_0737.JPG зидах с огнеупорен теракол, не с шамота и цемента

Прикачен файл

IMG_0736.JPG това е цемент+ шамотна фракция която купих от село Столник, над Елин Пелин, човека ми я продаде около 200 кг за 15-20 лв, самия цемент е доста по скъп,него купих от фирма която се намира зад завод Шамот в Елин Пелин, смесваики ги на 2или 3 кум 1, направих огнеупорния бетон

Прикачен файл

IMG_0731.JPG по малката помощничка

Прикачен файл

IMG_0726.JPG и пак малко подредба, кое каде ще е
Tony_av - помощник
сипвам си една ракия и дерзая на там, това много бавна работа със снимките :)

Прикачен файл

IMG_0748.JPG

Прикачен файл

IMG_0745.JPG

Прикачен файл

IMG_0743.JPG

Прикачен файл

IMG_0742.JPG

Прикачен файл

IMG_0741.JPG
Tony_av - помощник
и още малко и спирам :)

Прикачен файл

IMG_0783.JPG

Прикачен файл

IMG_0779.JPG

Прикачен файл

IMG_0768.JPG

Прикачен файл

IMG_0752.JPG

Прикачен файл

IMG_0751.JPG
stiv1961 - майстор
Гледам запалил си пещта, а това вляво от нея какво представлява?
Tony_av - помощник
направих го БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС за окло 30дни,тухли около 700 броя, теракол- загубих му бройката, около 1/2 пясък и 1/2 м3 филц, цемент 25 кг - 10 бр. може и повече да бяха. Стив размерите на вътрешния свод ми е почти колкото твоя. пеща е 80 на 90см. Имах малко проблеми с комините и димосъбирателните“кутйи“, но не исках да е с комин в средата и едното и другото, сега леко ми припушва в лявата част, но там догодина ще го мисля, както и кокал ли да е от долу, мазилка ли и въшната декорация.
Пуснах поста, щото нямах никаква идея за димозборник, външен отвор - комин и тнт. всичко научих тук от ВАС. доволен сам от постигнатото и най вече пече. Опалбане за около 1,30 часа, първоначално температурата беше 280 градуса, после почна да пада по 20 градуса на час. агнето го извадих след 4 часа, после подъжа температура от около 80-50 градуса около 24 часа.

понеже не го следя много форума ако има ентусиаст като мен нека пише и пита на tony_av@abv.bg

успех :)

Прикачен файл

IMG_0799.JPG

Прикачен файл

IMG_0798.JPG и не се здържах и поканих няколко семеиства сега събота и неделя и супер :)

Прикачен файл

IMG_0796.JPG понеже имам подница, връшник, за хляб, за чеверме, за скара, лятото евентуално за един котлон на газ или ток и тнт, да го има

Прикачен файл

IMG_0794.JPG човек какво ли не прави за парче месо :Д

Прикачен файл

IMG_0786.JPG
Последна промяна от Tony_av на пон дек 02, 2013 8:46 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: