atanasov2004 написа:Дитан+Скор+Децис; или: Флинт Макс+Децис или Строби+ДецисБа си нутри бомбите![]()
За картофи: Верита+Скор+Актара или Корсейт, Акробат или Ридомил Голд+Скор+Актара/Моспилан/. Икуейшън Про + Омит или Нисоран

atanasov2004 написа:Дитан+Скор+Децис; или: Флинт Макс+Децис или Строби+ДецисБа си нутри бомбите![]()
За картофи: Верита+Скор+Актара или Корсейт, Акробат или Ридомил Голд+Скор+Актара/Моспилан/. Икуейшън Про + Омит или Нисоран
Stefan_62 написа:Благодаря ИвоДа ползвам въпроса ти и да попитам с какво пръскате картофа сега и за какво?, още не са цъфнали, но аз все пак им правих една поливка миналата седмица с капковото, но като ги гледам не са тръгнали много буйно да растат. Като ги загърлях излезе едно картофче с размери на топче за пинг понг и да се надявам, че ще има нещо отдолу.
А нещо като торене прави ли се и кога, аз като ги садих разхвърлях по малко комбиниран тор в лехите, но дали ще е достатъчно или ще трябва да торя отново.
vlax написа:Да ползвам въпроса ти и да попитам с какво пръскате картофа сега и за какво?Ами аз моите до сега съм ги пръскал два пъти и то профилактично /поне за колорадскиятбръмар, въпреки, че нямям нападение за сега/. Първият път ги пръсках с Ридомил Голд /за картофена мана/ + Моспилан /за бръмбара/, а вторият /вчера/ с Верита + Алверде, но да се изкажат специалистите.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: