• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
dadko - майстор
Гедоренцето е на owim. Загледах го и него, ама не го взех, тъй като реших, че много пари ще оставя наведнъж в магазина за перфораторче, свредла, че и удължител-макара 10 м взех. Макар, че тези 10 метра са ми малко, та нищо чудно да сменя кабела с двойно по- дълъг. Има мегдан да се навие...
Трябва да поспрат от Lidl с промоцийки с инструменти, че се поохарчваме... Или поне не като сега с много артикули накуп... Тая седмица циркулярче, другата - трион, по- нататък- зеге, да речем или някоя друга машинарийка. Ама- постепенно, да може да смогне човек с бюджета. Бива ли така- наведнъж?
stan73 - майстор
Първо - мерси за инфото ! :)
Второ - нямаме право да се оплакваме, че поне една верига в страната пуска съвсем читави за домашна употреба инструменти (които даже доста народ се пънат да използват и професионално (че и се оплакват, че някои не ставали :P (rofl) )) на доста прилични цени. А относно харчовете там - да, не са малки и точно затова вчера устисках да не отида за новото промо, но и досега ме яд. Обаче ако гедоренцето беше произведено от ADW щях да се изям направо... (не, че нямам инструменти (имам даже и руско, което е грозновато, но е супер здраво), но такова комплектче, че и с куфар, че и на такава цена баш нямам)
dpp - специалист
Някой турна ли на кантара циркуляра. Колко тежи колеги?
atanasov2004 - специалист
Тежи си доста. Купих го, имаше и малкия модел който върнах по Нова година след "рамисъл" писах тука видя ми се слабо, макар и за ремонт на кошери...Големия си иска с две ръце. Взех и перфоратора, не че ми е спешен, ама на принципа "да има", чудих се за дългите свредла за бетон, ама ако са останали тази вечер ще взема. Удължителя не
ми хареса за 10м ми се струва много, пък и к`во да включиш на 1,5м2. Гедорето е много добро, ама купих големия куфар, имам един здрав китаец и едно руско и едно малко РИКО за 19лв и което си е набутване спрямо това... :)
zaza14 написа:
Опа прасчо....и аз писах в една друга тема

http://forum.napravisam.bg/viewtopic.ph ... 45#p622045

би ли сподел ти как се справи с;

OK, взех, Парксайда. Да ми служи дълго време! Имам няколко въпросчета. Правя както е описано в книжката:

"...дръпнете блокиращата гилза назад (дърпам я) и свалете правозащитната капачка от захвата на инструмента"

Дърпам блокиращата гилза, но правозащитната капачка не иска да излиза....направих няколко опита и се отказвам. Нещо по-специфично ли се прави, да я изкарам?

Дърпаш заключващия патронник до долу, да ти е удобно да хванеш добре с пръсти прахозащитната капачка, прилагаш малко напън, гумена е и излиза от шлиците малко трудно. Почостваш от камъчета и разни мръсотийки металната част, пръскаш с малко гресчица, и по обратния ред с малко сила отново фоксираш капачката на мястото си. Това е.
Първата ми работа беше да смажа всички превключватели на перфоратора, уредите на лидл имат там проблем, не са смазани и се търка пластмаса в пластмаса, поне това си е мое мнение.
bulhomes2 - майстор
prascho написа:
...В два лидл в София ги имаше. В провинцията не ги видях.
Тя провинцията голяма бе столичанино. Ловеч явно си го пропуснал.
prascho - майстор
София е по-голяма провинция и от провинцията. Уточнявам - в Кърджали и Хасково не ги видях!

П.П. Имах колеги от Ловеч. Останал съм с впечатления /от тях/, че сте леко заядливи и доста стиснати :-D . /не всички :razz: /
prascho - майстор
stan73 написа:
Компернас, Аинхел и Гризли Гартенгерете правят електроинструменти за Лидл. Гризли е по-доброто (от ранга на Бош е (и е по-добро от зелената им серия)).
А от механичните инструменти съм виждал в Лидл: Миломекс - според мен са меки и не стават, Овим - стават, но предпочитам ADW (Абрахам Дитрихц (възможно е да бъдат брандирани и като "Майстаа")) - много добри са, собственост на Вюрт (цените на Вюрт обаче са брутални за съжаление), но иначе като качество са от ранга на Гедоре, Бринко и т.н. (поне нещата, които имам вече, произведени от ADW са брутално яки)
П.П. От обяснението ти по-горе не ми стана ясно кой е производителя на гедоренцето - Овим или ADW ?

П.П. Имам комплект 16 части накрайници "звезди" на Компернас взет предходния месец. Тези би трябвало да участват при производство на механични и електрически инструменти. На кой са собственост?
bulhomes2 - майстор
prascho написа:
София е по-голяма провинция и от провинцията. Уточнявам - в Кърджали и Хасково не ги видях!

П.П. Имах колеги от Ловеч. Останал съм с впечатления /от тях/, че сте леко заядливи и доста стиснати :-D . /не всички :razz: /
Що "сте"? Аааа, сетих се. За теб всичко различно от столицата е провинция и Троян, Ловеч, Тутракан - все тая...
prascho - майстор
И София, и София.....Не народ, а племе сме, крадливо при това . Комунистите са избили читавите люде.

Пример: турците в Родопите имат по-добри пътища между селата от инфраструктурата на София. За северозападна България /Враца-Монтана-Видин/ да не говорим. Добре, че природните бедствия не са много често и жертвите не са толкова много, иначе не виждам разлика между страните от Африка и България.

Пример 2: преди 2-3 месеца ул. Мария Луйза /София/ бе пълна с африканци, алжирци, сирийци и подобни. Сега тези "мелези" ги няма. Дори те бягат от България.

Финансово "най-стабилната" държава в ЕС /и най-бедната/. Няма как иначе да е друго положението като няма пари. Парите въобще не стигат до българската икономика. Крадат се и се разпределят преди това. Няма производство, няма земеделие, единствено и само търговия. Търгува се с наркотици, плът, техника, земя, услуги, дори с работна сила. Толкова сме финансово стабилни /без пари/, та се чудя как комунистите за малко да фалират четвъртата банка в България за да могат да я купят на безценица и да зачеркнат кредитните червени милионери/милярдери. Та за какъв "народ" говорим, за какъв патриотизъм. Племе, сган това е останало по тези географски ширини.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: