p.v.x написа:Май само ти , съумяваш да ги пречупиш.Глупости. Продадох я работеща, обслужена и още се кара.
Ако знаех, че ще си пръснеш всичките тея пари за форд колега и аз не бих писал в темата......."Компетентноста" надделя.....другите сме тролове
p.v.x написа:Май само ти , съумяваш да ги пречупиш.Глупости. Продадох я работеща, обслужена и още се кара.
toolegittoquit написа:А то с Форд не може да ти излезе амортисьора отзад, нали? А да ти пропадне целия под между задните калници на няма и 15 годишен Куриер как ти звучи? Ама няма значение, само Голфовете ръждясват. Като започнете да пишете и най-вече - да вярвате на простотиите си, не се усещате.MamaMy написа:Една малка истина. Погледни почти еднаквите цени на новите коли от един клас. Виж същите след 15 години и веднага ще разбереш дали си сбъркалВзимаш една 30 годишна Фиеста 1.1 бензин. Тази кола никога не е държала цена, но като цяло е идиотоустойчива, с изключение на окачването, за което пък частите са стотинки. Така че нещата не са съвсем така. Има някои коли, които пък държат цена само заради марка и фенщина покрай тях. Например Голф3 така може да изгние, че амортисьорите да ти излезнат през багажника. Ама и най-големият гнилоч Голф3 държи повече цена от един Форд на подобни години в малко по-добро състояние.
Chefo77 написа:Ама няма значение, само Голфовете ръждясват. Като започнете да пишете и най-вече - да вярвате на простотиите си, не се усещате.Всичко може, но Фиести-те като че ли малко по-малко им гният праговете. Другото е, че не знам какво си карал ти, на мене един познат ми показа точно такава Фиеста 1.1 и ме пита защо лампата за маслото мигала в завой. Оказа се, че от 4литра масло има не повече от 1.8-2литра. И така си я караше човека не няколко дни, ами няколко седмици. По това съдя, че е идиотоустойчива.
p.v.x написа:На мен ми е интересно защо 26 годишна Тойота държи цена...Извинявай, ама Toyota Land Сruiser не е кола, а религия ;)![]()
![]()
![]()
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?ac ... dxmcw&f1=1
toolegittoquit написа:Глупости, по-малко им гният праговете. Четвърти или пети поред праг по-трудно ръждясва, да. Там няма демонтаж/монтаж, там директно монтираш върху остатъците от старияChefo77 написа:Ама няма значение, само Голфовете ръждясват. Като започнете да пишете и най-вече - да вярвате на простотиите си, не се усещате.Всичко може, но Фиести-те като че ли малко по-малко им гният праговете. Другото е, че не знам какво си карал ти, на мене един познат ми показа точно такава Фиеста 1.1 и ме пита защо лампата за маслото мигала в завой. Оказа се, че от 4литра масло има не повече от 1.8-2литра. И така си я караше човека не няколко дни, ами няколко седмици. По това съдя, че е идиотоустойчива.![]()
А на човека му уважавам избора. Каквот си е взел, със здраве да си го кара.
DundyTheCroc написа:p.v.x написа:На мен ми е интересно защо 26 годишна Тойота държи цена...Извинявай, ама Toyota Land Сruiser не е кола, а религия ;)![]()
![]()
![]()
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?ac ... dxmcw&f1=1
На Тинки като му наливахме да си вземе VW, и взе, какво - да е доволен само защото е VW лиТука е същата работа 1:1. Аз и на Тинки му казах кво да си вземе тогава у неговата си тема, ама не ме взе на сериозно. Хората се подвеждат щото питат т.е. сами искат да ги излъжеш /факт/....Октавията е класи пред въпросния Форд. И за да е пълна кашата....е ся намерих същият Форд за 55000 крони......Тойоти за такива пари все още не се намират....дори и такава с "фабрично криви спирачни дискове"
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: