Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
velsi - Почетен майстор
Нали осъзнаваш, че това е доста сериозно обвинение. Пък ако е така както казваш защо ще пускат тази тема?! Да се похвалят ли?
vidrata - специален-специалист
Не да се хвалят а да по търсят решение на проблема.Ходил съм на на доста "саморемонти" .Българина си мисли , че всичко може да направи сам ,нонякой път не става..Замисли се прочети отново постовете и пак пиши.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Странно, леко истерично пишеш. Тук е форум за направи сам.
Явно не можеш да си представиш поради какво сме тук повечето. Асинка някъде го беше семпло формулирала. "като си го направим сами, поне не ни е яд, ако стане криво". Нещо такова беше. Явно си нямаш представа какво е чувството да се довериш на майстор, да му довериш мечтата си за нова къща, да му довериш парите си и после....неописуемо...
sirivailo - помощник
vidrata, след като видяхме с баща ми накъде отиват нещата започнах да купувам какви ли не машинки и да правим нещата сами. Стават бавно, но стават като хората. И къде съм казал, че баща ми разбира или е майстор? Нали точно за да си гледаме ние нашата работа, в която сме специалисти и не правим такива простотии наемаме и плащаме хора, които се кълнат че са най-печените на света. Тавана, който правим на малко жилище също не беше предвидено да се занимаваме ние с него и да си губим времето с неспецифични за нас дейности. Но когато се обади неволята се хващаш и си правиш нещата. Попитах има ли вариант да се реши проблема без да се кърти - отговориха ми доста хора, че няма - благодаря им. Решихме си сами проблема и е повече от нормално да храня наред всички "майстори".
Подозрението ти честно казано ме обижда и ме навежда на мисълта, че и ти си извършвал такива "качествени" услуги и сега скатаваш "колегата".
Пич не се обиждай.И не скатавам никой, тоя не ми е колега.Щом сте успяли браво.
solo5 - майстор
vidrata много грозни обвинения :down:
не можеш да предполагаш нещо и да обвиняваш
обвинява се като се има доказателства
а и няма смисъл като не познаваш човека да го обвиняваш
ако лъже, кого лъже? себе си
не ми се вярва, защото все пак си мисля, че повечето сме нормални тук
няма смисъл от тема, която е направена, за да се ориентира в обстановката някой да се създава напрежение
:wink:
Ееееееее много се запалихте бе просто го пробвах sirivailo .А за доказателства от къде да имам просто така ми изглежда случая .Нали вече се извиних на sirivailo ,споко не се нервете.Нали всеки има право на мнение във този форум .
ikonomikabg - помощник
абе пич що не си изкъртиш банята и да я направиш на ново??не мяза на нищо а ще живееш там дълго...
и аз нещо не вярвам тоя който е правил банята да е майстор, чак
такова изпълнение...верно че сме в сф но и тук турчуля бол но такава баня нема...
и освен това, като видя кви ги върши що не го изгони на втория ден??
а за кенефчето че е 500лв кво да ти кажа, и 1200 може да е..
както е казал колегата за удоволствието от ниските цени.. :-D
avitor - специалист
Здравейте, мисля, че историята на човека е трогателна и не я пожелавам на никой. Вложил е много пари и съвети от рода на "да си кърти банята" не са много подходящи и заслужаващи внимание. И аз и8мам един въпрос не можеше ли къртетето да става на евентуано проблемни участъци /точки/ поетапно, а не още от самото начало целия тръбопровод до точката на строителя. Това на целите тръби ми сие струва излишно къртене.Не стигаше ли този участък къртене:

Прикачен файл

_MG_1808.jpg
_MG_1808.jpg (78.92 KиБ) Видяна 3391 пъти
Градски не ни излагай бре всички си мислят че във Варна много знаем :lol: .

Иначе сериозно понякога не става както си мислиш особено ако не си работил дадената работа.Аде отсрамих те сега ще трябва да черпиш. :-D

Тема "Проблеми след "майстор"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: