• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
vanko68 - специалист
Цените не са такива в момента. Ф35 е около 8-9 лв,а 12ката е на 2,70. Медния лист излиза 70-80 лв.
kakakala - напреднал
във Враца са такива цените вчера ги проверих.тези цени дето си написал с ддс или без актуални ли са и къде се намира този склад в кой град
vanko68 - специалист
В София,ул Искър 37 "Центро Клима" и в "Катекс" на Цар Борис. 10 лв е без фактура,тоест без ДДС. За какво ти е фактура за експеримента?
LazarGanev - "Велик майстор"
Ванко, мислиш ли, че е колегиално това, което си направил?
LazarGanev - "Велик майстор"
Има лични за тая работа.
kuuuuuul - майстор
LazarGanev написа:
Ванко, мислиш ли, че е колегиално това, което си направил?
Еее, аз си мислех ,че форума е да си помагаме :sad: а то някой гледат от страни как момчето ще се набута и си траят,и когато един се опита да помогне веднага го оплюха.
LazarGanev ти като знаеш че става на лично що не ни писа,че да не се налага да обсъждаме цените във форума?
vanko68 - специалист
Лазар- кое не е КОЛЕГИАЛНО.Да не би да се занимаваме двамата с търговия на медни тръби и в момента да ти правя дъмпинг? Нито правя самореклама на фирмата си,нито правя реклама на тези фирми ,просто улеснявам останалите като търсят нещо.Цените и на двете фирми ги има в нета,и двете имат сайтове,какво толкова тайно казах? В останалите раздели непрекъснато се споменават цени,магазини,сайтове,цъкни тук и т.н. Ако бях дал само линк,по-добре ли щеше да бъде за КОЛЕГИЯТА? А когато ти обсъждаш с някого кой котел е по-евтин или по-добър от друг,демек пак до цени опираш,това колегиално ли е?
kakakala - напреднал
аз сам благодарен на колегата vanko68 нали за това е този форум или греша.колега vanko68 имаш лс
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

Тема "Почнах и аз слънчевия колектор ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: