Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
silllveto - Майсторица
Ако имаш предвид белите черти, предполагам, че те са прах от "грайфера" на горната плочка, която е била върху тази. А тия мостри масово ги държат по улиците и те се замърсяват до степен неузнаваемост на цвета.
Най-добре е ако имат в наличност в магазина да поиска 2-3 плочки и да ги огледа и сравни.
А, излъгах за качествените плочки под 200 лв. Имам един кухненски гранитогрес 10х10см, италиянски, който в момента струва 84лв в магазина на Бистришко шосе (за който $64EN ни открехна :wink: ) - размерът на всичките е точно 9,6х9,6см :-D
$64EN - специалист
chapara написа:
А как ще му поддържаш фугите,с четка за зъби?Три пъти мери един път...... :wink:
ще ги фигирам с готина фуга + това ще я мина с фиксатор .
после ще е все едно дали търкаш плочка или фуга . обедил съм се вече пректически в това .
chapara написа:
Ясно се вижда на синята плочка,а и що за мостри са това,за мостра се поставя най-хубавото
плочките са били на открито и нямам представа дали се чисти
силвето е права , новите ще са по-запазени от тези. тях ги валяло , пекло и кво ли не , може и да се изчистят ( според мен ) , но не съм пробвал
silllveto написа:
А относно качеството, съмнявам се в БГ да има първо такова
е как питай във всеки магазин имат :wink:
chapara - майстор
Точно ги е валяло и така наречения грайфер седи!

Виж ми подписа :?
chapara - майстор
Освен това,са пътували от Китай във влажни контейнери,само не ми казвайте че не са Китайски :lol:
$64EN - специалист
chapara написа:
Точно ги е валяло и така наречения грайфер седи!

Виж ми подписа :?
не отричам виждал съм и такива , на тези на съм обърнал такова внимание.
chapara написа:
Освен това,са пътували от Китай във влажни контейнери,само не ми казвайте че не са Китайски
еми няма какви други да се , за тези цени , които дават :)
silllveto написа:
...в магазина на Бистришко шосе...
кво ще кажеш за магазина? хареса ли ти :roll:
silllveto - Майсторица
chapara
На един испански фаянс на много от плочките беше залепнало дебееело лепило и малко кашон :roll: , имах чувството, че няма да се махне. Майсторът като ги налепи вече го нямаше... Което пък не означава, че е невъзможно да са ликьосани. :? Девер ми от едни кашони извади плочки избелели на кръгове :shock: Абе чудеса.
$64EN, магазинът бива, въпреки, че нищо не си купих от там :wink:, но имам още една баня за правене, кухня и антре :)
$64EN - специалист
silllveto написа:
$64EN, магазинът бива, въпреки, че нищо не си купих от там :wink:, но имам още една баня за правене, кухня и антре :)
много е интересен , но за съжаление и за моят джоб не е , но има уникални неща , които не съм виждал другаде
Имам един проблем който видях че е споменат по-горе в темата и ако някой може да даде съвет ще съм му благодарен. Става въпрос че трябва да пробия 4 отвора в гранитогресна плочка. 2 на 40мм и 2 на 65мм. С перфоратор няма никакъв шанс тъй като я чупи веднага, мислил съм да залепя плочката и да я пробия след ден два, но този период е твърде малък за да дръпне лепилото и пак ще я счупи ( вече го пробвах това, седя една седмица залепена и пак я счупи а лепилото беше влажно ) Мисля вариант да си купя боркорони, но не са никак евтини, ако знам че ще свърша работа ще купя, но ако ефекта е като по-горе описаните си е малко изхвърляне да дам 100 лв, за да ми седят в шкафа. Ако някой има идея, нека каже.
peter_m - специалист
Само идея без да знам дали ще стане - водно рязане :? Като съм гледал как реже желязо ...
future - специалист
yosh написа:
Имам един проблем който видях че е споменат по-горе в темата и ако някой може да даде съвет ще съм му благодарен. Става въпрос че трябва да пробия 4 отвора в гранитогресна плочка. 2 на 40мм и 2 на 65мм. С перфоратор няма никакъв шанс тъй като я чупи веднага..............
Ми няма да е лошо да спреш ударното :lol: .

Тема "гранитогрес за стените в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: