• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 23
Ел. инструментите. Консумативи.
Crafty - специалист
nextvasko написа:
...Ако Макита бяха направили ел. винтоверт то щях да си взема такъв, но нямат. За първи път купувам евтина марка и ще видим колко ще изкара този Скил, засега съм доволен от първи впечатления.
Колега, аз явно съм бая простичък, защото това подчертаното не го разбрах! Какво точно разбираш под ел. винтоверт, защото според мен Макита имат ОГРОМНА гама от електро и акумулаторни инструменти?

П.П. поправих се ... баси, и окото имаш :wink:
Последна промяна от Crafty на чет ное 19, 2009 12:27 am, променено общо 1 път.
nextvasko - напреднал
Crafty написа:
Какво точно разбираш под ел. винтоверт, защото според мен Макита имат ОГРОМНА гама от електро и акомулаторни инструменти?
Ами акомулаторни винтоверти имат, но ел. винтоверт такъв нямат колега, просто прочети темата. :)
Crafty - специалист
Абе уж я четох ... пише ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВИНТОВЕРТ, не е уточнено "евтин/скъп", а и според моите разбирания и масовата номенклатура - винтоверт = електрическа отверка с дълбочинен ограничител. Но както казах - не претендирам за особен интелект - не ми обръщайте внимание.
KingoftheROAD - специалист
Аз имам подобен винтоверт на Макита, с 4 метра мек и гъвкав кабел...

Прикачен файл

ScrewDriverMakita1.jpg
ScrewDriverMakita1.jpg (11.33 KиБ) Видяна 7077 пъти
rolls - специалист
KingoftheROAD написа:
Аз имам подобен винтоверт на Макита, с 4 метра мек и гъвкав кабел...
Аз не бих казал, че са подобни, 'щото твоя си е баш "картонджийски".
Йорданов2 - специалист
Темата няма-няма и изплува...
Явна има интерес, затова ще споделя, че тези дни вече го видях в продажба и в София. Цената нещо ми се губи, май беше 79 лв. В борсите за стр.материали на една фирма дето продава на Пионер и на Каблешков срещу Била.
KingoftheROAD - специалист
rolls написа:
...Аз не бих казал, че са подобни, 'щото твоя си е баш "картонджийски"...
Добре, де като картонджийски какво? не става и за други работи ли? Гипсаджиите пердашат по 1000 видии на ден и няма умора. А и мощтността му е добра някъде към 400-450 вата, ако не се лъжа. Под подобен имах предвид друг модел на макита, дето сега май го няма на сайта им...

Аз пък не харесвам на батерии - винаги сдохват когато най-много ти трябват!!!
sian - специалист
shadowman написа:
Не бях обърнал внимание на темата до ся и ако кажа някаква глупост ще ме прощавате. Имам 2 бройки от това спарки и за 65-70 пари направо си заслужава парите отвсякъде.
Изображение
Този винтоверт не личи да има механизъм за изключване при определено усилие като акомулаторните,или греша?
Йорданов2 - специалист
Точно този, пуснат незнайно защо от shadowman - не е ясно дали има, но винтовертът, за който става въпрос в темата, има петнайсетина степени, ако числото има някакво значение.
НИКОЙ ЛИ НЕ ЧЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕ?
Ако си направите труда да отворите линка на първия пост, ще видите разликата!
housedoktor - майстор
Колко NM е силата на затягане на тази играчка ,пише ли го?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 23

Тема "ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВИНТОВЕРТ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: