Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
dekata - напреднал
В подкрепа на казаното от MASTER,ще добавя една снимка.Както знаем Саламандър са едни от топ профилите.До колкото знам не всеки може да работи с такива профили.Но явно всеки може да ги монтира.Крилото беше залепнало и не се отваряше, имаше още два такива.Това беше на един клиент на къщата.

Изображение

Не е проблем да се изчисти,но който не може да слага пяна,едва ли може да монтира прозорец :wink:
zvetomil - специалист
Отивам ,да монтирам на една позната дограма.И мисля че ше се справя добре,щото с готова дограма от ролпласт е лесно.Но наскоро работих за един човек с офис,е нема такъв филм!?!Бавене на клиенти,инструменти само китаиска дрелка и перфоратор.Подпрозоречните дъски се карат цели по 6 метра и се режат ,пред входа на клиента с ножовката.За да му е по евтино,и така нататък.....Плащаше добри пари ,но да работя с мои инструмент и то половината го окрадоха!Добре поне ,че му пообучих монтажниците,да не се чудят!...Що па тая врата сега не ще да се затваря...или как да сложим бравата?!?Е ,не работя вече с него!Сега ,само мои поръчки си изпълнявам,въпреки че немам лъскав офис,като работя някъде хората си ме търсят!!!Та мнението ми е ,че сега с големите заводи които произвеждат дограма е по добре .Да си намериш кадърен монтажник.А некоя фирма с офис може да прати у вас цирка!Щото тои чул че има дограма на ишлеме ,и префъря бизнеса,до вчера продавал памперси ,от днес е дограмистттт....ха,ха ,хаа!!

Тема "Въпроси към препатили за ПВЦ Дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: