Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Стефан - майстор
Аз не бързам за никъде.
ebahti - майстор
е за тва те уважавам, и по лека с лимонатата.....и пастите :-D
boltik - специалист
Бях обещал да кача някоя снимка на мини фабрична бетонобъркачка.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
gorgidanchev - специалист
Колеги и аз мислех да правя тази зима малка бетонобъркачка ,че имам доста пътеки да изливам.Но онзи ден влизам в Прастикер и гледам една намалена от 400 на 110 лв.Само едно колеленце и липсвало :lol: ме светна едно от момчетата :idea: .И като се залепих за нея чак като я видях в моето бусче се успокоих. \:D/ \:D/ \:D/
boltik - специалист
Здравейте.Вчера наблюдавах бетонобъркачка от типът мини.Изводът е следният.При късото буре водата която се долива достига за по кратко време до дъното от колкот при тези като на Стефчо.Следователно с по малко завъртания имаме готов разтвор.
complast - специалист
Една от моите е от най-малките/130л./ и вече е избъркала над 100т.
бетон.Само веднъж ремък и сменях.
На моята няма ремък.Само зъпчатки.Липсвашата зъпчатка я оправих лесно.Намерих същата от скоростна на мотор ИЖЕ. \:D/
vastan - помощник
колеги,колеги този агент май се хвана в чудо задето се похвали какво си е направил,вие го разпундихте набарзо :?
vastan Прав си колега.Изядоха човека.От подръчни материали сътворил нещо.Показа го и те го разкатаха.Рядко колеги откровенно казано могат да направят такава бъркачка.
boltik - специалист
Здравейте.Понеже темата се изчерпа за мен да споделя моето заключение.Бетонобъркачка с тясно и дълго буре не върши работа-от опит.И една корекция:в тонове се измерва жито,царевица,домати,краставици-к убици се измерва бетон,вода,пръст и т.н.И накрая още два модела бетонобъркачки:

http://boltik.snimka.bg/other/betonob-rkachki.537135

Тема "Направих си бетонобъркачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: