• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 21
Ел. инструментите. Консумативи.
choko - специалист
След сваляне на боя с пистолет за горещ въздух ще свърши ли работа или има по- удачни евтини модели?
EDI - майстор
След сваляне на боята ще върши работа, но аз не бих си я взел, малка е мощността.Ако е само да удариш дограмата, и някой евтин модел можеш да си вземеш, но да е поне 200 вата, нещо такова - http://www.gsstroimarket.bg/view/102453.html .
forski - специалист
http://devimax.com/ex-150e

Kолеги, какво мислите за това, добра оферта ли е?
Трябва ми за домашни ремонти, нищо професионално, трябва да шлайфам едно дъбово дюшаме около 15кв.м че е за прелакиране.
EDI - майстор
Ще стане, само си намери шкурки 40 за първа ръка, че дъба си е..л мамата за шлайфане.
nikolson - майстор
Зависи какво имаш предвид като шлайфане! Ако е само за да хване следващия слой-да, ако искаш като циклене - забрави.
forski - специалист
Става въпрос за леко шлайфане колкото да изчисти прахоляка който се е набил по-дъските, след това байц и градинско олио. Става въпрос за външна тераса с дървен под, имам един стар виброшлайф ама с него е живо наказание :)
nikolson - майстор
Че то има сапуни за декинг.
forski - специалист
Не е декинг, от дъбови дъски е , без лек шлайф няма да мине, на места е доста изтъркан вече пода :)

Прикачен файл

DSC_056.jpg
griffin - майстор
Колега за 15 квадрата колко шкурки ще ти отидат не знам ама погледни цената на консуматива че тия дискове не беха никак евтини по спомен. По наблюдения на по евтините дискове им се накъсва плата отдолу(лооп-овете) и дисковете изпадат в един момент без да е износена шкурката отпред. При внимателно ползване няма ли да ти е по добре да минеш леко с лентов шлайф(неговите шкурки се чистят с тапи от евтино вино - гумените).
EDI - майстор
Намират се дискове велкро по 35-40 стотинки диска.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 21

Тема "Ексцентър или вибро шлайф." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: