Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
краси иванов - специалист
iliana написа:
след цялата тази одисея по къщата, мазилката се напука и на доста места пада
дали беше от това , че не положиха грунд, дали от основата, от смеската на пръсканата мазилка или от непдходяща боя, обаче майсторите си оставиха ръцете
2000 лв, че и повече на вятъра
сега явно ще се наложи изолация или измазване ли не знам
знам че в сайта има много майстори, не искам да обидя никой, но ми омръзна от псевдомайстори
хора дето нищо не разбират от тая работа, си направили фирма и лъжат хората
ама като нямам ни договор, нито гаранция, сега ще си понасям последствията

Е по-полека.Боядисали ти къщата и майсторите ти виновни,че се напукала мазилката.Ти чуваш ли се какви глупости говориш.
Ако ти се бели или пука боята,то и грунд се слага,особено на 30г,мазилки.
Обвинявай само ако знаеш какво говориш,ако си сигурна в обвиненията,даже пусни снимка и името на майсторите,но ако се бъркаш тогава какво?
Аз първоначално бих заложил на облицовка с някаква топлоизолация.Ефекта и визията щеше да е доста по-различна.
Твоя ефект е малко като,"на свинче-звънче".
iliana - специалист
"
краси иванов написа:
Боядисали ти къщата и майсторите ти виновни,че се напукала мазилката.Ти чуваш ли се какви глупости говориш.
Твоя ефект е малко като,"на свинче-звънче".
Айде по-полека с епитетите , че ще вземем да си помислим че ти си тоя майстор или някакъв като него
не само я боядисаха, а я пръскаха с пръскана мазилка
сигурно аз съм виновна , че е паднала мазилката-да, най-вероятно е така :-D
ами не е ли нормално майстора да ти каже дали основата е подходяща за това за което го викаш, дори и само да трябва да я боядиса
според мен това само в българия може да се случи, да ти се налага да разбираш от всичко, да си плащаш за майстор и винаги да се ядосваш след него, защото си е оставил ръцете
знам, че повечето тук сте майстори, но такива като моите "майстори" само петнят гилдията ви и репликата "да не ти влиза майстор в къщата" е показателна
краси иванов - специалист
Няма как да си помислиш ти или някой друг ,аз какъв съм и какъв не съм -по простата причина,че не се крия.
Както виждаш съм писал ,да опишеш кои са майсторите,даже и да им пуснеш снимки.Не твурдя,че са грамотни,просто ти не си описала проблема,а хвърляш обвинения.

А да не се постави контактен грунд,между две мазилки(особено към стара мазилка)е абсолютна глупост и безотговорност.Като гледам темата ти ,ти си искала мнение за боя,нищо не видях за мазилка.
А и мазилката би трябвало да е армирана.На практика си спестила едни 3лв.кв.за стереопор,с което губиш основното в операцията.

И пак ти казвам,ако си сигурна какво говориш,пусни инфо за фирмата за която говориш.Направи ли рекламация?Какво ти отговориха?
Какво е тяхното мнение?
това съм аз- burgas-remonti.com ,да не си помислиш нещо.Ако има недоволни съм готов за линчуване. :yawinkle:
iliana - специалист
ами не съм пестила от нищо, просто не ми беше предложено
бяхме купили грунд
обаче те започнали направо да пръскат с пръскана мазилка и не са го сложили, нямахме възможност да ги контролираме през цялото време, а явно трябва да не мърздаш от тях
да не говорим, че през цялото време валя докато пръскаха
уверяваха ме че нямало да има проблем
ами изобщо не съм се обадила, защото без договор нито ще ми върнат парите нито ще ремонтират наново
макар че мисля поне да се обадя да се уверя в това

Тема "Боядисване на къща с вар" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: