• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
batkotony - специалист
Стив,направо ме трогваш!Ще трябва да ползвам израза на филма:Не знам с какво да ти се отблагодаря... :lol:
Снимай го,въпреки,че сигурно ще ми хареса-такъв размер имам сач и върши прекрасна работа,но не е същото... :-D
stiv1961 - майстор
batkotony написа:
Не знам с какво да ти се отблагодаря... :lol:
С кебапчета... :-D
О.К.Още в събота ще има снимка и Т.Т. данни :)
stefan4087 - специалист
filmatoplo написа:
:) Снощи след 19 ,00 вече в тъмното го обгорих на огъня в камината , там търках го с телена четка и го мазах с олио -пусти мерак :-D ,сега на светлото ще видя до къде съм го докарал .Жената взе да ревнува , пита -с кой си там бе , с кой съм -с Валандъра съм :lol: .
Филмче,сипи малко бензин /на студен диск/отгоре и виж да ли ще просълзи отдолу.Да няма евентуално шупли от заварката.С вода или олио не става.
filmatoplo - майстор
А -завари се той :) нали уж позаварвам тръби за парно , ама тая стомана беше малко серт , все едно заваряш чугун , но с 8 електрода -де ше иде :-D .Нарязал съм продуктите след малко започвам плесканицата -за първи път ще готвя :lol: , досега само съм чакал на готово да ям от Валандър . :partyman: Късно се прибирам от тая работа , ще готвя на крушка май :wink: .
Чаро - Акълия
Изтекоха ми лигите от снимките в другия форум. Давайте снимки и тук бре. Са, форума си е направи сам, но не е ограничено какво- мръвката също е направи сам.
Редя се и аз на опашката за диск. Събудихте чревоугодника, който дреме в мен. Особено с идеята докато се пържат компирите да цвърчат и кифтетата. Ох на баткооооу!

Подпитах един познат, който има такива селскостопански машини, но няма таково чудо.
MMIel - специалист
Тук е направи си сам раздела . Снимки на вкуснотии има в Готварство, туршии и зимнина раздела, но все още са много малко. А и предвид сезона едва ли скоро ще се увеличат :)
filmatoplo - майстор
:) Аз направих теста -стана супер манджата (дет не съм готвил друг път ) :-D - ама как ми дойде с бялото винце :drinkers: кебапа със зеленчуци =D> Има и снимки , сина ще опита да качи.
batkotony - специалист
Да ти е сладко,Филма!
Дай снимки да се олигавиме и ние пред мониторите... :-D
stiv1961 - майстор
batkotony написа:
Снимай го,въпреки,че сигурно ще ми хареса-такъв размер имам сач и върши прекрасна работа,но не е същото... :-D
Ето обещаните снимки.batkotony, ако ти харесва давай адрес на лични и още в понеделник ти го пращам.Диаметърът е 395 мм.
П.П.Преди малко ми донесоха още един диск :) -външен диаметър/по периферията/- 465 мм, вътрешен-430 мм.Обаче някой си е играл и изрязал отвора в средата и сега там е около 130 мм.Трябва да се запълни с някаква по-дебела ламарина.Изборът е твой :)

Прикачен файл

221020111494.jpg

Прикачен файл

221020111495.jpg

Прикачен файл

221020111492.jpg

Прикачен файл

221020111493.jpg
a_atanasov - специалист
Ето малко снимки и от мен.

Прикачен файл

2011-10-22 14.25.05.jpg