darken_nz написа:Ами аз предлагам да се пробват различни програми за възстановяване, защото са различни - поддръжката на файлове, функциите, разбира се качеството също.Значи с Easy Recovery не става. Намира ми файловете възстановява ги , но се получава чист лист все едно нов документ отваряш. А с другата не съм пробвал, но май тя е последният вариант.
Аз имам една папка само с такива програми.За момента и recuva работи, но имам и другите, ако да не даде господ ми се наложи.
В един форум препоръчваха 2 - Easy Recovery Pro и някаква, която не съм чувал Zar 8.3 (Zero Assumption Recovery 8.3)
Не съм дал линк към форума, защото не знам редно ли е.
Един човек щеше да я пробва (zar), беше скептичен, но после се похвали, че е успял.
Желая успех и на вас!(щом Джони ти помага всичко е 6 - това е един от най-печените хора от форума, с много опит)
Undelete Plus, Recuva, Recover My Files, Ashampoo Undeleter, Active Undelete, Power Undelete Wizard, Get Data Back ....
От тези съм ползвал Recuva, Undelete Plus, Recover My Files и за кратко Аshampoo Undeleter.
Recuva и Undelete Plus не са лоши, а другата я пооставих (имам я инсталирана, но не я ползвам, защото е по-бавна)
Ashampoo вече забравих каква беше точно

Каня се да пробвам и онези двете по-горе, които бях споменал, че ми препоръчаха и ще пробвам първо zar. Пробването е лесно - правя си някакви експериментални файлове, или трия такива, които вече не са нужни и гледам дали и как ще ги върне.
Лошото е, че има случаи, когато файлове, които ни трябват не можем да ги спасим с нищо.