Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
gecata82 - специалист
darken_nz написа:
Ами аз предлагам да се пробват различни програми за възстановяване, защото са различни - поддръжката на файлове, функциите, разбира се качеството също.
Аз имам една папка само с такива програми.За момента и recuva работи, но имам и другите, ако да не даде господ ми се наложи.
В един форум препоръчваха 2 - Easy Recovery Pro и някаква, която не съм чувал Zar 8.3 (Zero Assumption Recovery 8.3)
Не съм дал линк към форума, защото не знам редно ли е.
Един човек щеше да я пробва (zar), беше скептичен, но после се похвали, че е успял.
Желая успех и на вас! :wink: (щом Джони ти помага всичко е 6 - това е един от най-печените хора от форума, с много опит)
Значи с Easy Recovery не става. Намира ми файловете възстановява ги , но се получава чист лист все едно нов документ отваряш. А с другата не съм пробвал, но май тя е последният вариант.
darken_nz - специалист
Ще дам още няколко имена. Дано нещо помогне.
Undelete Plus, Recuva, Recover My Files, Ashampoo Undeleter, Active Undelete, Power Undelete Wizard, Get Data Back ....
От тези съм ползвал Recuva, Undelete Plus, Recover My Files и за кратко Аshampoo Undeleter.
Recuva и Undelete Plus не са лоши, а другата я пооставих (имам я инсталирана, но не я ползвам, защото е по-бавна)
Ashampoo вече забравих каква беше точно :? :-D , май не е кой знае колко по-добра от Undelete Plus.
Каня се да пробвам и онези двете по-горе, които бях споменал, че ми препоръчаха и ще пробвам първо zar. Пробването е лесно - правя си някакви експериментални файлове, или трия такива, които вече не са нужни и гледам дали и как ще ги върне.
Лошото е, че има случаи, когато файлове, които ни трябват не можем да ги спасим с нищо.
lux_e_on - специалист
Не ми се чете всичко,но за преразпределяне на дялове последно ползвах EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition.Нямам забележки към програмката-8 опита и всичките успешни.

Тема "Може ли да се разшири пространството на С -то" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: