Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kabel96 - специалист
Дойде и първи сняг и си викам че е крайно време да обера асмата.Захарност 34 с рефрактометър мерена.Цигарите са на комшийката за добиване представа размера на зърната.
Изображение
kapanec - специалист
Много добре но до като стане виното то зима ще свърши :drinkers: . сорт на гроздето "Молдова " ли е
Последна промяна от kapanec на чет дек 13, 2012 8:35 pm, променено общо 1 път.
kabel96 - специалист
Мерси,вино не правя щото обичам хубави вина а и рядко ми се допива но не съм майстор да си направя сам каквото ми харесва."За разлика от ракийката".Гроздето мисля че е бляк перл и го ядем до май месец трае без проблем.
hidrazin - майстор
Ей, на пролет да ми запазиш пръчки. Ще дойда от ГДР-то да си ги взема. Знаеш за кое ГДР става дума нали?
Изглежда страхотно !!! :supz:
:partyman:
atanasov2004 - специалист
Извинявам се обърках се :lol: Трябваше другаде да кача снимката :)
infomar
Някой има ли мнение по долните сортове лози???
"""Най-новите селекции от лози "Гарант" и "Плевенски фаворит" издържат студове от близо 30 градуса под нулата, както и на продължителни летни засушавания.???

http://bg.time.mk/read/NONE/a476b971be/index.html
kabel96 - специалист
infomar написа:
Някой има ли мнение по долните сортове лози???
"""Най-новите селекции от лози "Гарант" и "Плевенски фаворит" издържат студове от близо 30 градуса под нулата, както и на продължителни летни засушавания.???

http://bg.time.mk/read/NONE/a476b971be/index.html
Много ме кефят такива въпроси.Как да имаме мнение като още никой не ги е виждал камо ли да яде грозде от тях.
stiv1961 - майстор
kabel96 написа:
Дойде и първи сняг и си викам че е крайно време да обера асмата.Захарност 34 с рефрактометър мерена.Цигарите са на комшийката за добиване представа размера на зърната.
И аз искам някоя пръчка когато му дойде времето за резитба :prayer:
infomar
kabel96 написа:
.....Как да имаме мнение като още никой не ги е виждал камо ли да яде грозде от тях.
Не съм знаел, че тези сортове са в положение на мечта и надежди.... предполагах, че се продава вече посадъчен материал, но явно съм бил в грешка. Все пак ако някой има тези сортове да пише....

Тема "Устойчиви на студ сортове лози" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: