schuldiner написа:Бе то за сервизите и кучите марки на всички ни е ясно, ами да питам... някой виждал ли е да се продава 50-yahre серията Einhell? Имаха за 40-та годишнина много добър (за стотина лева) куфар с перфоратор, зеге, малък шлайф, виброшлайф и акумулаторен винтоверт. Тогава не си взех, че залагах на маркови западни, но кръстникът си купи и ги ползвам у тях. Сиви са и имат стикер 40-yahre, според мен са една идея по-добри от познатото ми einhell качество, въпреки че пак са си боклук. Боклук, ама по 20 кинта парчето, при това всичко още работи, макар и не както ни се иска. Та не мисля да е голямо набутване да се вземе такъв куфар, ако го предлагат някъде - всичко най-необходимо, лесно за складиране и носене, почти без пари... Естествено, на тези продукти нормален човек не би очаквал и не би се занимавал с гаранционно обслужване.Колега, не съжалявай много за пропуснатата възможност. Аз си взех такъв комплект от Метро и всички машини фирясаха по ремонта на селската къща-Първи си отиде ъглошлайфа(редуктора е от странна метална сплав приличаща на бакелит), последва го виброшлайфа(душата му стигна за шкурене на три врати), батерията на винтоверта предаде богу дух след 50 кв.гипсокартон и 100-на лин. метра сачак),палеца на реверса на дрелката се счупи, както и водача на ножа на зегето. Абе греда отвсякъде.....А сервизът им наистина е уникален-труднооткриваем, неподдържащ резервни части, непредствителен, преддверие с талашитено бюро и приемчик в тъмносиня соц. престилка, зад него шперплатова врата и двама майстори усърдно човъркащи машините за ремонт. За мен това бе първа и последна покупка от тази марка